شمارش آراء در اندونزی 272 کشته داد

5cc5979d82d79_2019-04-28_16-37
باگذشت ۱۰روز از سه انتخابات همزمان در اندونزی، مقام‌های این کشور اعلام کردند دست‌کم ۲۷۲ مجری برگزاری این انتخابات به دلیل «کار بیش از حد» در روز انتخابات و فرایند شمارش آراء جان خود را از دست داده‌اند.

انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی در اندونزی همچنان خبرساز است و با گذشت ۱۰ روز از برگزاری آن، رسانه‌ها از تلفات مجریان برگزاری این انتخابات خبر داده‌اند.

بیست و هشتم فروردین ماه، انتخابات ریاست‌جمهوری در اندونزی به‌عنوان بزرگترین انتخابات در جهان که رئیس‌جمهور با رای مستقیم مردم انتخاب می‌شود، به پایان رسید و طبق نتایج غیررسمی، «جوکو ویدودو» رئیس‌جمهور کنونی توانست «پرابووو سوبیانتو» را شکست دهد.

مردم اندونزی همچنین  ۵۷۵ نماینده پارلمان این کشور و برخی دیگر از نمایندگان محلی و منطقه‌ای را هم  انتخاب کردند. شمار واجدین شرایط در این دو انتخابات ۱۹۳ میلیون نفر بوده است.

به گزارش شبکه «دویچه وله»، مقام‌های اندونزی گفتند که حدود ۶ میلیون نفر مسئول برگزاری انتخابات در بیش از ۸۱۰۰۰۰ صندوق رای بودند و بر اثر «کار بیش از حد» آنها در روز رای‌گیری، صدها نفر جان دادند.


 

یک مقام اندونزیایی روز یکشنبه اعلام کرد که حداقل ۲۷۲ نفر از کارگران و مجریان برگزاری انتخابات اخیر به دلیل بیماری ناشی از ساعت‌های طولانی کار در صندوق‌های رای‌گیری جان باختند.

به گفته «آریف پریو سوسانتو» کمیسیون عمومی انتخابات اندونزی همچنین اعلام کرد که ۱۸۷۸ نفر از مجریان و کارگران انتخابات هم مریض شده‌اند.

سوسانتو همچنین گفته که دولت اندونزی در تلاش برای ارائه غرامت به خانواده‌های قربانیان و خدمات درمانی به بیماران است.

انتخابات هفدهم آوریل (۲۸ فروردین) اندونزی به دلیل وسعت و گستردگی آن در سه منطقه زمانی برگزار شد و برای اولین بار، همزمان انتخابات ریاست جمهوری، پارلمانی و انتخابات محلی برگزار شد.

تلفات گسترده مجریان انتخابات سبب شده که دولت این کشور با فشارها و انتقادهای احزاب اپوزیسیون قرار گیرد.

«احمد موزانی» نائب رئیس کارزار انتخاباتی «پرابووو سوبیانتو» (رقیب اصلی رئیس‌جمهور اندونزی) با اشاره به تلفات این انتخابات، از عملکرد دولت در زمینه برگزاری و مدیریت انتخابات به شدت انتقاد کرد.

پیشتر پرابووو سوبیانتو نامزد انتخابات ریاست جمهوری اندونزی اعلام کرده بود که در روند انتخابات تخلف‌هایی انجام شد و برخی برگزارکنندگان انتخابات، به نفع رئیس‌جمهور کنونی برگه‌های رای را دستکاری کردند.

طبق نتایج اولیه ویدودو رئیس‌جمهور کنونی در انتخابات پیروز شده اما نتایج رسمی قرار است ۲۲ ماه می (اول خرداد) اعلام شود.

برچسب ها:

اجتماعی