برگزاری انتخابات باهدف مشارکت معلمان در مراکز تصمیم‌گیری باید تداوم یابد

به گزارش گروه آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، وزیر آموزش‌وپرورش در مرحله دوم انتخابات نمایندگان فرهنگیان در شورای عالی آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه آیین‌نامه‌ای جهت استفاده از ظرفیت 163 منتخب استانی مرحله اول این انتخابات تدوین شود، اظهار کرد: علی‌رغم برخی شک و تردیدهای اولیه برخی از مثمر ثمر نبودن چنین انتخاباتی، امروز شاهد حضور مؤثر و نتیجه‌بخش نمایندگان معلمان در صندوق ذخیره فرهنگیان هستیم و مطمناً نمایندگان معلمان در شورای عالی آموزش‌وپرورش هم‌چنین نقشی خواهند داشت.

به گزارش مرکز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی آموزش‌وپرورش، صبح امروز سید محمد بطحایی در مرحله دوم انتخابات تعیین نمایندگان فرهنگیان در شورای عالی آموزش‌وپرورش که در اردوگاه شهید باهنر تهران با حضور منتخبان استانی این انتخابات در مرحله اول برگزار می‌شود، اظهار کرد: یکی از راه‌های تکریم فرهنگیان مشارکت و رأی و نظر فرهنگیان در مراجع تصمیم گیر و تصمیم‌ساز آموزش‌وپرورش است.

وی با اشاره به انتخاب نمایندگان فرهنگیان در صندوق ذخیره فرهنگیان و همچنین انتخابات شورای عالی آموزش‌وپرورش گفت: این‌گونه فعالیت‌ها هرچند قدم‌های کوچکی است اما کار مثبتی است که باید تداوم یابد و در سایر مراکز تصمیم‌ساز اشاعه پیدا کند.

بطحایی با اشاره به اجرای فرایند انتخاب و انتصاب مدیران مدارس تصریح کرد: در ابتدای مسیر بسیاری این حرکت‌های ارزشمند آموزش‌وپرورش را کارهای نمایشی می‌دانستند و باور نمی‌کردند نمایندگانی از معلمان در صندوق ذخیره فرهنگیان و شورای عالی حضور یابند و حق رأی داشته باشند اما امروز شاهد تحقق این سیاست و اهمیت دادن به جایگاه معلمان هستیم.

وی ادامه داد: باید از ظرفیت عظیم فرهنگیان برای حل مشکلات استفاده کنیم لذا قدم اول مشارکت معلمان در تصمیم‌گیری‌های صندوق ذخیره و قدم دوم ورود معلمان به عالی‌ترین مرجع تصمیم‌گیری در آموزش‌وپرورش است.

وزیرآموزش‌وپرورش خاطرنشان کرد: تجربه برگزاری انتخابات صندوق ذخیره فرهنگیان این جرئت را به ما داد تا انتخابات شورای عالی را برگزار کنیم و این انتخابات نیز جرئت برگزاری انتخابات و تعیین نمایندگانی برای سایر مراجع تصمیم گیر را به ما خواهد داد.

وی اجرای این انتخابات در این برهه از زمان کار مثبتی دانست که قطعاً تحسین آیندگان را خواهد داشت .

تدوین آیین‌نامه‌ای جهت استفاده از ظرفیت 163 منتخب استانی انتخابات

وی اضافه کرد: آئین‌نامه‌ای باید تدوین شود تا از ظرفیت 163 نماینده فرهنگیان از سراسر کشور که در مرحله اول انتخاب‌شده‌اند در حل مشکلات استفاده کنیم.

بطحایی گفت: بسیاری از مسائل با همفکری قابل‌حل و فصل است لذا مشکلات را باید با گفتگو و همفکری حل کرد و از حجم اختلاف‌ها کاست.

وی با اشاره به اینکه گاهی فقط نداشته ها را مطرح می‌کنیم و درحالی‌که تمام تلاشمان را برای رفع مشکلات انجام می‌دهیم باید داشته‌هایمان را ببینیم، گفت: توجه معلمان به مشکلات مدارس قابل‌تقدیر است اما باید به‌گونه‌ای عمل کرد که موجب سو استفاده  دیگران نشود.

وی آموزش‌وپرورش را خانواده‌ای دانست که اعضای آن باید با تعامل و همکاری مشکلات درونی را حل‌وفصل ‌کنند.

بطحایی افزود: موضوع نظام رتبه‌بندی در دستور کار هیئت دولت است لذا پس از تصویب به مجلس شورای اسلامی ارسال می‌شود.

پیش از سخنان وزیرآموزش‌وپرورش چهار نفر از نمایندگان معلمان منتخب پشت تریبون رفتند و به ارائه دیدگاه‌ها، مطالبات و تشریح وضع موجود پرداختند. کیفیت بخشی آموزشی، توجه بیش‌ازپیش به فرهنگیان، تلاش برای جایگاه شایسته فرهنگیان در جامعه، تلاش برای رفع گرفتاری‌های معلمان دربند، توجه به معیشت و... ازجمله مواردی بود که در حضور وزیر مطرح شد.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی