به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع)، منصور میر احمدی رئیس دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) و هیأت همراه به منظور توسعه همکاریهای علمی – دانشگاهی و همچنین جذب دانشجو، با رایزن فرهنگی ایران در مالزی دیدار و گفتوگو کردند.
در این دیدار سابقی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، ضمن ارائه گزارشی از وضعیت شیعیان و پیروان اهل بیت علیهم السّلام در کشور مالزی، به محدودیت های بوجود آمده طی سالهای اخیر نسبت به فعالیت های شیعیان در مالزی اشاره کرد و شرایط پیش امده را نیازمند بازبینی و اصلاح روش های فرهنگی در خصوص مسلمانان و نیز پیروان اهل بیت (ع) در مالزی دانست.
منصور میراحمدی نیز در این دیدار ضمن معرفی ظرفیت های دانشگاه در زمینه جذب و تربیت دانشجویان مؤمن و متخصص در مقاطع تحصیلات تکمیلی بر ضرورت تنوع بخشی به رشته ها و تخصص های دانشگاهی جوانان شیعی در کشورهای مسلمان تاکید کرد. در این جلسه دو طرف در خصوص شیوه های همکاری متقابل به تفاهماتی دست یافتند.
دیدار رییس دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السّلام و هیأت همراه با رایزن فرهنگی ایران در فیلیپین
ریاست دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) و هیأت همراه در حاشیه سفر یک روزه خود به مالزی با رایزن فرهنگی ایران در فیلیپین دیدار و گفتوگو کردند.
محمد جعفری ملک، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در فیلیپین، با برشمردن شرایط فرهنگی و مذهبی فیلیپین به حضور پر رنگ عربستان در این کشور اشاره کرد و بسط و گسترش تفکر تکفیری را از عمده مشکلات امروز جامعه فیلیپین برشمرد.
وی انجام امور فرهنگی - هنری را برای بسط و گسترش تفکر اسلام ناب بسیار پراهمیت توصیف کرد و با ذکر برخی فعالیت های خود در این کشور، بر تداوم و تنوع برنامههای فرهنگی هنری و تبلیغ غیر مستقیم معارف اهل بیت علیهم السّلام تاکید کرد..
منصور میر احمدی نیز در این جلسه ضمن تایید سختی و حساسیت کار فرهنگی در کشور فیلیپین، امادگی دانشگاه جهت همکاری با رایزنی فرهنگی در حوزه های علمی و دانشگاهی را اعلان کرد.
در پایان طرفین در خصوص برخی همکاری های علمی و دانش بنیان توافقاتی کردند.
دیدار ریاست دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السّلام و هیأت همراه با اعضای شورای سازمان اهل بیت اندونزی (ABI)
هیات اعزامی دانشگاه به ریاست منصور میراحمدی رییس دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) و همراهی علیرضا خوش سعادت معاون بین الملل و محسن زنگنه مشاور رئیس دانشگاه در امور اقتصادی وارد شهر جاکارتای اندونزی شدند و در فرودگاه بین المللی سوکارنو هاتای این شهر مورد استقبال معاون مرکز اسلامی جاکارتا ( ICC ) و نیز معاون اداری مالی و منابع انسانی نمایندگی جامعه المصطفی در اندونزی و کالج اسلامی صدرا ( STFI SADRA) قرار گرفتند.
هیات اعزامی دانشگاه، در نخستین دیدار خود در اندونزی، ضمن حضور در دفتر مرکزی سازمان اهل بیت اندونزی با اعضای شورای عالی این سازمان و نیز نائب رییس آن دیدار و گفتوگو کردند.
در این جلسه احمد هدایت نائب رئیس سازمان ، محسن لبییب، رئیس کمسیون ارشاد و تبلیغ و عضو شورای عالی سازمان، حسین حیرانی، عضو شورا و امور ارتباطات سازمان و نیز مدیر بخش خواهران، مدیر بخش جوانان و جمعی از اعضا و کادر اجرایی سازمان حضور داشتند.
در این جلسه، ابتدا احمد هدایت به بیان تاریخچه شکل گیری سازمان اشاره کرد و گفت : سازمان ابی ۹ سال پیش با هدف سازمان بخشی به فعالیت های پیروان اهل بیت و نشر و تبلیغ معارف اهل بیت به طور رسمی آغاز به کار کرد و به عنوان یک موسسه غیر دولتی در وزارت کشور اندونزی ثبت شد.
وی نشر و تبلیغ معارف اصیل اسلام و اهل بیت (ع) و مقابله با تخریب ها و سیاه نماییهای جریانات تکفیری، تعامل با سایر ادیان و نیز مذاهب اسلامی و نهایتا پرورش و تعالی شیعیان را بعنوان سه هدف عمده سازمان ابی ذکر کرد.
در ادامه میراحمدی، کار سازمان ابی را در معرفی معارف اهل بیت (ع) و اسلام ناب در شرایط فعلی بسیار دشوار و خطیر و در عین حال ارزشمند برشمردند و سه ویژگی عقلانی بودن اسلام، اخلاقی بودن معارف دین و بالاخره توجه به علم و دانش را بعنوان ضرورت های مورد توجه سازمان در تحقق اهداف خود برشمردند.
وی در ادامه به ظرفیت های دانشگاه اهل بیت در افزایش دانش و تعالی اعضای سازمان و سایر شیعیان و پیروان اهل بیت (ع) در اندونزی اشاره کرد.
در ادامه طرفین بر امضای توافق نامه ای جهت تبادل دانشجو و برگزاری رویدادهای علمی، تفاهم کردند.
دیدار ریاست دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السّلام و هیأت همراه با رئیس موسسه الرضا در مالزی
ریاست دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السّلام و هیأت همراه در ادامه سفر با استاد کامل ظهیری از بزرگان شیعه و رئیس موسسه رسمی الرضا در مالزی دیدار و گفتوگو کردند.
در این دیدار کامل ظهیری، گزارشی از وضعیت شیعیان در مالزی ارائه کرد و ضمن ضرورت گسترش همکاری های علمی و تکنولوژی بین ایران و مالزی ، بر آمادگی خود و مؤسسه زیر مجموعه جهت تبادلات علمی و همکاری های دانش بنیان در سطوح مختلف ابراز آمادگی کرد.
منصور میر احمدی نیز ضمن تأکید بر رعایت قوانین کشور مالزی و حرکت شیعیان در مسیر صحیح و پرهیز از اقدامات حساسیت زا، از تدابیر صورت گرفته توسط مؤسسه الرضا در ثبت قانونی مؤسسه و تلاش برای کمرنگ کردن محدودیت های جریانات تکفیری برای شیعیان تقدیر کردند.
ریاست دانشگاه ضمن برشمردن ظرفیت های دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السّلام بر آمادگی دانشگاه برای تربیت جوانان مؤمن و متخصص در رشته های مختلف دانشگاهی تاکید کرد.
انعقاد تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السّلام و دانشگاه اسلامی شریف هدایت الله اندونزی
هیأت اعزامی دانشگاه با معاون و رئیس امور ارتباطات دانشگاه اسلامی شریف هدایت الله در محل دفتر ریاست دانشگاه، دیدار و گفتوگو کردند.
در این جلسه «فیصل بکتی» پس از ارائه گزارش از دانشگاه شریف هدایت الله و بیان گزارش کمی از ظرفیت های دانشگاه آمادگی دانشگاه را برای همکاری با دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السّلام اعلام کرد.
دانشگاه شریف هدایت الله یکی از دانشگاه های دولتی اسلامی اندونزی با ۲۵۰۰۰ دانشجوی کارشناسی و ۲۰۰۰ دانشجوی تحصیلات تکمیلی و ۱۰۰۰ استاد و ۱۰۰۰ کارمند می باشد. این دانشگاه دارای ۱۲ دانشکده است که ۶ دانشکده در حوزه علوم اسلامی و ۶ دانشکده در حوزه علوم کاربردی فعالیت می کنند.
منصور میراحمدی رئیس دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السّلام نیز با ارائه گزارشی از از ظرفیت های موجود دانشگاه آمادگی مجموعه را برای ارائه همکاری در زمینه های اقتصادی، ایجاد رشته زبان و ادبیات فارسی و نیز پذیرش دانشجو در این دانشگاه ابراز کرد. در این جلسه در خصوص قرابت های فرهنگی و مذهبی بین ایران و اندونزی نکات مهمی بیان شد و هیأت ایرانی آمادگی خود را برای دعوت از هیأت اندونزیایی در خصوص سفر به ایران اعلام کرد، در نهایت تفاهم نامه همکاری فی ما بین طرفین به امضاء رسید.
دیدار رئیس دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السّلام و هیأت همراه با ریاست و طلّاب حوزه صدیقه الزهرا (س) اندونزی
جلسه ای در حوزه علمیه صدیقه الزهرا سلام الله علیها واقع در شهر جاکارتا برگزار شد.
این جلسه با حضور حسین شهاب، ریاست حوزه صدیقه الزهرا(س)، منصور میر احمدی ریاست، علیرضا خوش سعادت معاون بین الملل دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السّلام و تعداد قریب به ۵۰ نفر از طلاب حوزه برگزار شد.
در ابتدا ریاست حوزه به ارائه گزارشی از فعالیت های حوزه پرداخت و پس از آن طلاب حوزه که قریب به ۸۰ نفر به همراه ۱۴ استاد هستند را معرفی کرد، در ادامه منصور میراحمدی در خصوص اهمیت جایگاه طلاب و در کنار آن توجه به علوم کاربردی سخنانی را ایراد کردند.
سپس به معرفی کوتاهی از دانشگاه و ظرفیت های آن پرداخت و از طلاب دعوت کرد تا دانشگاه را در میان دوستان و آشنایان خود معرفی کنند که علاقه مندان دارای شرایط لازم بتوانند در دانشگاه ثبت نام کنند.
میر احمدی همچنین از رئیس و طلاب دعوت کرد تا برای دوره های آموزشی کوتاه مدت و زیارت، به ایران سفر کنند و نیز اعلام کرد در صورت عدم امکان سفر، دانشگاه آمادگی برگزاری دوره های آموزش مجازی و مهارتی را دارد.
انعقاد تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، نمایندگی جامعه المصطفی (ص) و کالج اسلامی صدرا در اندونزی
منصور میر احمدی رئیس دانشگاه بینالمللی اهلبیت (ع) در دومین برنامه رسمی خود در کشور اندونزی با حضور در کالج اسلامی صدرا و نمایندگی جامعه المصطفی (ص)، ضمن آشنایی با فعالیتهای این کالج، با رئیس نمایندگی جامعه المصطفی (ص) و معاونین آن، ریاست کالج صدرا ، رئیس پژوهشگاه بینالمللی صدرا و سایر مدیران و اساتید کالج دیدار و گفتوگو کرد.
حجّت الاسلام محمد جواد اسعدی، رئیس نمایندگی جامعه المصطفی (ص) در این جلسه گفت: کالج صدرا در دو رشته فلسفه و عرفان اسلامی و تفسیر و علوم قرآن در مقطع کارشناسی و ۵ گرایش فلسفه اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد دارای بیش از ۴۰۰ دانشجو است؛ پژوهشگاه بینالمللی صدرا، دارای دو حوزه علمیه ویژه دانشجویان، کتابخانه جامع با هزاران منبع فیزیکی و مجازی، ازجمله دیگر ظرفیتهای نمایندگی جامعه المصطفی (ص) در اندونزی است.
در ادامه این دیدار، تفاهمنامه همکاری میان دانشگاه بینالمللی اهلبیت (ع)، کالج اسلامی صدرا و نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه (ص) در زمینه تعاملات علمی – آموزشی و جذب دانشجو منعقد شد.
دیدار ریاست دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السّلام با سفیر جمهوری اسلامی ایران در اندونزی
جلسه ای با حضور محمدی، سفیر جمهوری اسلامی ایران، رخشنده، رایزن فرهنگی، ادیب، معاون نماینده ولی فقیه و هیأت اعزامی دانشگاه به ریاست منصور میر احمدی برگزار شد.
در این جلسه در خصوص نکات مختلف مبتلی به، فرهنگی و آموزشی در کشور اندونزی بحث و تبادل نظر شد و در نهایت رخشنده رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، آمادگی خود را در راستای تبلیغ دانشگاه در مجامع فرهنگی و دانشگاهی اندونزی اعلام کرد.
رئیس دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) با مسئولین مؤسسه شهید مطهری و دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه اسلامی بندونگ اندونزی دیدار و گفتوگو کرد.
هیأت اعزامی دانشگاه به ریاست منصور میراحمدی به شهر بندونگ یکی از شهرهای بزرگ نزدیک جاکارتا وارد شد و با مسئولان دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه اسلامی بندونگ و مؤسسه شهید مطهری دیدار و گفتوگو کرد.
جلسه مؤسسه شهید مطهری به میزبانی مفتاح رحمت فرزند جلال الدین رحمت برگزار شد؛ در این جلسه منصور میراحمدی، ضمن ایراد سخن و معرفی دانشگاه، از حضار برای معرفی متقاضیان تحصیل در دانشگاه دعوت شد، ضمناً توافق لازم برای همکاریهای آینده موسسه و دانشگاه به عمل آمد.
موسسه شهید مطهری شامل چند مدرسه است که به تربیت دانش آموزان شیعه اهتمام دارد و متعلق به جلالالدین رحمت از شخصیتهای معروف اندونزی است.
در این جلسه بر ادامه همکاری ها در بخش های مختلف به ویژه تبادل دانشجو تاکید شد. در ادامه منصور میراحمدی، ضمن بازدید از بخش های مختلف دانشکده به عضویت افتخاری کتابخانه دانشکده در آمدند.
دیدار رئیس دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) و هیأت همراه با مسئولان مؤسسه روشن فکر اندونزی
هیأت اعزامی دانشگاه به شهر جوگجاکارتای اندونزی وارد شدند و ضمن حضور در مؤسسه روشنفکر با مسئولین این مؤسسه دیدار و گفتگو کردند.
در این جلسه فضلو، قائم مقام مؤسسه روشن فکر معرفی کوتاهی از مؤسسه ارائه کرد، سپس تعدادی از دانشجویان به معرفی خود پرداختند، در ادامه هیأت اعزامی دانشگاه ضمن معرفی خود زمینه های پذیرش دانشجویان در دانشگاه را معرفی کردند. سپس تعدادی از دانشجویان حاضر در جلسه فرم ثبت نام دانشگاه بینالمللی اهل بیت (ع) را تکمیل کردند.
موسسه روشنفکر یکی از مؤسسات فرهنگی است که با دانشجویان در سطح کشور اندونزی در ارتباط بوده و برای آنها دورههای کوتاهمدت در زمینههای علوم دینی و انسانی مانند فلسفه، روانشناسی و .... برگزار میکند. این مؤسسه را میتوان مدلی از حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان در ایران دانست که با دانشجویان زیادی در ارتباط است. این مؤسسه متعلق به صفوان یکی از شیعیان فعال اندونزی است.
دیدار رییس دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) و هیأت همراه با مسئولین حوزه علمیه خاتمالنببین (ص) شهر جاکارتا
هیئت دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السّلام مهمان حوزه علمیه خاتمالنببین در شهر جاکارتا بود. این حوزه علمیه از سال ۲۰۱۰ شروع به کار کرده است و بیش از 200 طلبه در آن مشغول به تحصیل هستند. مدیر حوزه اکبر میزبان جلسه بودند.
میراحمدی در این جلسه به تشریح فعالیتهای دانشگاه و ظرفیت های آن پرداخت و آمادگی دانشگاه را برای پذیرش دانشجو و برگزاری دوره های کوتاه مدت برای متقاضیان معرفی شده از سوی این حوزه اعلام کرد.
حوزه علمیه خاتم النبیین در سال ۲۰۱۰ با حمایت آیه الله العظمی وحید خراسانی و توسط یکی از شاگردان وی، اکبر صالح در شهر جاکارتای اندونزی آغاز به کار کرد و طی یک دهه توانسته است صدها علاقه مند به معارف اهل بیت (ع) و دروس اسلامی را فارغالتحصیل کند.
طلاب این حوزه طی تفاهم نامه با دانشگاه الشریعه اندونزی ، در طی مدت چهار سال علاوه بر دروس حوزوی ، سرفصل های رشته تربیت مدرس اسلامی را نیز گذرانیده و موفق به اخذ مدرک کارشناسی رسمی دولت اندونزی میشوند.
علاوه بر آن ، بسیاری از طلاب مشغول به تحصیل در این حوزه، دارای مدرک کارشناسی در رشته های متعدد علوم انسانی و حتی علوم پایه و مهندسی می باشند
حوزه علمیه خاتم النبیین با توجه به تفاهم با یکی از دانشگاه های اندونزی امکان صدور مدرک کارشناسی را برای طلاب دارد و بر همین اساس می تواند دانش اموختگان خود را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد معرفی کند.
شرکت رییس دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) و هیأت همراه در نماز جمعه شیعیان جاکارتا
هیئت دانشگاه در پنجمین روز حضور خود در اندونزی ، در محل برگزاری نماز جمعه شیعیان جاکارتا با جمع کثیری از شیعیان دیدار کردند.
نماز جمعه شیعیان ببش از دو دهه است که در جاکارتا به طور منظم برگزار میشود و بزرگترین اجتماع هفتگی شیعیان و پیروان اهل بیت علیهم السلام در شهر جاکارتای اندونزی است.
امامت جمعه این مرکز بر عهده نماینده دفتر مقام معظم رهبری در کشور اندونزی است و چندین امام جمعه موقت از میان اساتید و علمای شیعه نیز امامت آن را در برخی هفته ها بر عهده دارند.
انعقاد تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) و سازمان اهل بیت (ABI)اندونزی
ریاست دانشگاه و هیات همراه ضمن حضور در دفتر سازمان اهل بیت اندونزی (ABI) ، با استاد حسن دلیل رییس شورای عالی این سازمان دیدار و تفاهم نامه همکاری فی مابین را به امضا رساندند.
در حاشیه این دیدار، رییس دانشگاه با خبرگزاری اهل بیت (ع) اندونزی وابسته به سازمان (ABI)، مصاحبه کرد. در این مصاحبه ، میراحمدی، در پاسخ به پرسشهای خبرنگار در مورد دانشگاه، رسالت و هدف دانشگاه اهل بیت(ع) را، نشر معارف اهل بیت (ع) و تربیت نیروهای متخصص و کارآمد پیرو اهل بیت در جهان به منظور رفع مشکلات مردم و رشد و پیشرفت کشورهای اسلامی برشمرد.
دیدار رییس دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) با معاون مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی(icc)
هیات اعزامی از دانشگاه بینالمللی اهل بیت (ع)، با معاون مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی (ICC) دیدار و گفتگو کردند. در این دیدار، ریاست دانشگاه ضمن تشکر از زحمات و مساعدت های رییس، معاون و کارمندان مرکز فرهنگی اسلامی، پذیرایی و هماهنگی های صورت گرفته را بسیار عالی توصیف کردند و ابراز امیدواری کردند که این سفر مقدمه همکاری های بعدی باشد.
ادیب بهروز، معاون مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی نیز ضمن ابراز خرسندی از سفر هیئت دانشگاه، برنامه های سفر را بسیار فشرده و جامع توصیف کرده و آمادگی خود را جهت همکاری های آتی اعلام کرد.
دیدارهای هیأت اعزامی دانشگاه در آخرین روز حضور در جنوب شرق آسیا
در آخرین روز سفر به اندونزی، معروف از دانشجویان مقطع دکتری و از فعالان فرهنگی اندونزی در ایران و مؤسس اتاق های اندونزی در دانشگاه های ایران، مهمان هیأت اعزامی از دانشگاه بود. و دو طرف در خصوص راه های همکاری با سفارت اندونزی در ایران و نیز عقد تفاهمنامه با دانشگاه های اندونزی، گفتگو و تبادل نظر کردند. در نهایت ، تفاهم نامه ای فی مابین طرفین منعقد و به امضا رسید.
در ادامه هیأت اعزامی دانشگاه در مسیر بازگشت از اندونزی، در ترمینال ۱ فرودگاه بین المللی کوالالامپور با دو تن از فعالان شیعی مالزی دیدار و در خصوص همکاری های علمی، آموزشی، فرهنگی و اقتصادی گفتگو و تبادل نظر کردند. رییس مؤسسه الرضا و مشاور اقتصادی موسسه در این دیدار، آمادگی خود را برای هرگونه همکاری اعلام داشتند. در پایان نیز تفاهم نامه همکاری فی مابین طرفین به امضا رسید.
سفر ۸ روزه هیأت اعزامی دانشگاه به اندونزی و مالزی در مجموع با ۲۰ برنامه اعم از دیدار، گفتگو، عقد تفاهم نامه، تقدیر و بازدید به پایان رسید و طی آن با چهار دانشگاه، دو سازمان غیر دولتی، یک نمایندگی، دو مؤسسه آموزشی - اسلامی و نیز یک فرد حقیقی تفاهم نامه امضاء و از دو حوزه علمیه نیز بازدید و در خصوص جذب دانشجو مذاکره انجام شد.
در این سفر ، نمایندگانی برای مالزی و نیز شهر ها و مناطق جاکارتا، بندونگ، آچه و سوماترا، جاوه شرقی ، جوگجا و نیز جزیره سولاوسی تعیین شدند.
در خصوص جذب کمک های خیرین و نیز انجام فعالیت های اقتصادی مشترک با یک شرکت وابسته به شیعیان مالزی ، سازمان اهل بیت اندونزی و چندین فرد حقیقی مذاکره و تفاهم شد.
در این سفر، هیات اعزامی در یک کنفرانس علمی در دانشگاه گادجا مادا و نیز مراسم نماز جمعه مرکز اسلامی جاکارتا شرکت کرد.
ریاست دانشگاه نیز در طول سفر، در بین طلاب حوزه علمیه الصدیقیه و نیز دانش آموزان موسسه شهید مطهری و در جمع دانشجویان موسسه روشنفکر به ایراد سخن پرداختند.
انتهای پیام/