به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، ابوالحسنی سرپرست دانشگاه علمی کاربردی در صد و سی و هشتمین جلسه شورای شهر تهران درخصوص طرح ساماندهی مراکز آموزش علمی و کاربردی شهرداری تهران گفت: برخی دوستان میگویند این موسسات دارای کارکردهای منفی است اما خیلی طبیعی است ما خیلی از دستگاهها را داریم که بعد از آغاز فعالیت کارکردهای منفیاش معلوم میشود.
وی افزود: بسیاری از ساختارها در یک دوره ای کارکرد مثبت داشته اند آنهم به دلیل نیازهای روز جامعه اما بعد از یک دوره دیگر ضرورتی به فعالیت آنها نیست.
ابوالحسنی گفت: یک زمانی مناسب بود که موسسه علمی و کاربردی شهرداری تهران ایجاد شود و براساس آمار موجود ۶۰ درصد رشتههایی که در موسسه آموزش علمی و کاربردی شهرداری تهران آموزش داده میشود، در سایر دانشگاههای کشور تدریس نمیشود.
وی افزود: اصل کلی انسجامبخشی و هماهنگی و ارتباط این مراکز با مأموریتهای شهرداری باید حفظ شود و ساماندهی و یکپارچه سازی هم مورد توجه ما است اما موافق تنزل رشتهها وکاهش رشتهها نیستیم.
سرپرست دانشگاه علمی و کاربردی شهرداری تهران گفت: ما حداقل به داشتن چهار مرکز علمی و کاربردی نیاز داریم که عبارتند از حمل ونقل، ایمنی و خدمات شهری، فرهنگی و اجتماعی و حوزه فناوری، هوشمندسازی و نوآوری.
در ادامه این جلسه ابراهیم امینی عضو شورای شهر تهران گفت: این مراکز تعدادی دانشجو دارند و ما نباید الان سریع تصمیمی بگیریم که مطالبه ایجاد کند.
وی افزود: من پیشنهاد میدهم فعلا موضوع مسکوت بماند و در یک کمیسیون مشترکی موضوع بررسی شود.
انتهای پیام/