به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در ویژههای خود نوشت:
روزنامه سازندگی از قول علی صوفی نوشت: «ناکارآمدی، نارضایتی را به همراه آورد. مجلس و دولتی که به نام اصلاحطلبان بودند، انتظارات مردم و خود اصلاحطلبان را برآوده نکردند.
بیشتر بخوانید:
اصلاحطلبان میخواهند مسئولیت سوءمدیریت را از سر خود باز کنند
حالا طبیعتاً اصلاحطلبان باید با آسیبشناسیای که میکنند رویکردشان را تغییر دهند. در حال حاضر ما از فضای دوقطبی چند سال پیش فاصله زیاد گرفتهایم اکنون مردم دچار مشکلاتی شدهاند و بخشی از این مشکلات را ناشی از محقق نشدن انتظاراتشان از سوی اصلاحطلبان میدانند و انتظار دارند که در آینده این انتظارات برآورده شود.
این خواسته مردم و عملکرد نیروهایی که با نام اصلاحطلبی وارد قدرت شدهاند باعث میشود که اصلاحطلبان در رویکرد خودشان تجدیدنظر کنند. بنابراین خود به خود این یک نوع شرطگذاری را به همراه دارد. برای حاکمیت همیشه مشارکت حداکثری مهم بوده است و همیشه این استراتژی را دنبال کرده است و اصلاحطلبان همیشه از نیروهایی بودهاند که این مشارکت حداکثری را تحقق بخشیدهاند. در حال حاضر وضعیت جامعه به شکلی است که اصلاحطلبان حتی اگر خودشان هم بخواهند با رویکرد قبلی و با وجود نظارت استصوابی، نمیتوانند مشارکت حداکثری را برای حاکمیت به همراه بیاورند.
یعنی اصلاحطلبان به شرطی میتوانند مردم را دعوت به شرکت در انتخابات کنند که با یک لیست قابل توجه متشکل از نیروهای دست اول خود وارد انتخابات شوند. لیستی که صددرصد آن متشکل از اصلاحطلبان و همراه با هویت اصلاحطلبی باشد تا به اتکا به این لیست به مردم قول دهند که این نیروها میتوانند در مجلس در جهت منافع آنها قدم بردارند و برطرفکننده مشکلات و خواستههای آنها باشند.»
ادعای این وزیر دولت اصلاحات در حالی است که اصلاحطلبان به اعتبار خسارتهای وارده به برنامه هستهای، اقتدار و امنیت ملی و اقتصاد و معیشت مردم در همین چند سال مسندنشینی، باید پاسخگو باشند و در قبال برخی اقدامات حتماً باید مؤاخذه شوند (به عنوان نمونه واگذاری رانتی ۱۸ میلیارد دلار از ذخایر ارزی).
بنابراین این طیف اکنون در موضع اتهام و مجرمیت است و به همین دلیل کمترین صلاحیتی برای شرطگذاری ندارد. آنها ضمناً به اعتراف خود، یک دروغ بزرگ دیگر در کنار انبوه دروغهای دیگر به مردم گفتهاند و آن اینکه؛ کسانی را به مردم به عنوان حلال مشکلات در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری معرفی کردهاند که به اذغان خودشان فاقد کفایت و توانایی و صداقت بودهاند. از کجا معلوم، همین جفا به مردم، مجدداً از سوی اصلاحطلبان «تَکرار» نشود.