چاقی و اضافه‌وزن معضل سلامت میانسالان دیّری است

5cc9380bbe7ce_2019-05-01_10-39
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: چاقی و اضافه‌وزن از جمله معضلات اساسی و تهدید کننده سلامت میانسالان دیّری است که باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

احمد آخوندی در گفت‌و‌گو با خبرنگار رکنا در شهرستان دیّر اظهار کرد: شیوه زندگی سالم مهمترین استراتژی برای پیشگیری از بیماری‌های کشنده و ناتوان کننده است که تغذیه سالم و تحرک بدنی را شامل می‌شود.

وی افزود: چاقی و اضافه‌وزن از جمله معضلات اساسی و تهدید کننده در سلامت بیش از 50 درصد میانسالان دیّری است که باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

وی اضافه کرد: بر اساس آمار سال گذشته 31 درصد مرگ‌های اتفاق افتاده در گروه سنی میانسالان به علت بیماری‌های قلبی عروقی بوده که این نشان می‌دهد بیماری‌های غیر واگیر که به سادگی نیز قابل پیشگیری است تهدید کننده جمعیت میانسال است.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر در خصوص دلایل اهمیت سلامت میانسالان گفت: زنان، محور و مدیر سلامت خانواده و موثر بر تغذیه خانواده هستند؛ بیماری و مرگ مادر بر سلامت خانواده تاثیر نامطلوب دارد، آسیب پذیرترند و خود مراقبتی و مراقبت در منزل برای آنها مهم است.

وی اظهار کرد: نقشه راه ما در خصوص سلامت زنان، اجرای برنامه میانسالان است یعنی برنامه جامعی که در مراکز بهداشتی و درمانی و پایگاه ها و خانه های بهداشت در حال اجرا کردن آن هستیم.

وی افزود: جمعیت میانسال در زیر مجموعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر در سال 1398 در گروه سنی 59-30 سال، 24 هزار و 28 نفر است که 19 هزار و 447 نفر از این جمعیت در مناطق شهری زندگی می‌کنند.

وی هدف کلی برنامه سلامت میانسالان را تامین، حفظ و ارتقای سلامت همه زنان و مردان در گروه سنی 30-59 سال عنوان خاطرنشان کرد: خدمات سلامت میانسالان در کلیه مراکز سلامت جامعه و پایگاه های سلامت در حیطه های ارتقای شیوه زندگی، سلامت باروری و سلامت عمومی ارائه می شود.

برچسب ها:

اجتماعی