محمدرضا جوادی یگانه در نشست هماهنگی ویژه برنامههای اجرایی پاسداشت ماه مبارک رمضان 98 اظهار کرد: با هماهنگیهای صورت گرفته پایتخت در آستانه ماه مبارک رمضان، رنگ و صبغه مذهبی پیدا میکند و تلاش میکنیم با اکران محتوای قرآنی، روح معنوی به شهر ببخشیم.
وی مسجد محوری را از جمله رویکردهای برنامههای شهرداری تهران در ماه مبارک رمضان عنوان و تصریح کرد: شهرداری تهران بنا دارد بدون رقابت با مساجد و خانوادهها برنامههای فرهنگی ماه مبارک رمضان را اجرا کند. برنامههای ما باید به گونهای تنظیم شود که با اقامه نماز و برنامههای مذهبی مساجد تداخلی نداشته باشد. ما باید در کنار مساجد نقش فرهنگی خود را به درستی ایفا کنیم.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به تدارک ویژه برنامههای فرهنگی ماه مبارک رمضان با محوریت «قرآن، مسجد و خانواده» گفت: غبارروبی از مساجد و مناسب سازی و ایمن سازی مساجد منتخب، پخش اذان در شهر، برپایی ایستگاه هیا صلواتی در محدوده مساجد، حیات شبانه در شهر، میزبانی از شهروندان روزه داری که پس از اذان مغرب به هر دلیلی امکان حضور در منزل را ندارند با افطاری ساده از دیگر برنامهها خواهد بود.
ابوالفضل رفیع مدیرکل فرهنگی شهرداری تهران نیز در این جلسه با اشاره به تدارک برنامههای فرهنگی ویژه ماه مبارک رمضان در میادین و معابر پرتردد، بوستانهای منتخب، اذعان داشت که این برنامههای مذهبی، فرهنگی، هنری، سلامت و ورزشی ویژه اقشار مختلف شهروندان از جمله کودکان، نوجوانان، دختران و زنان و سایر جوانان و بزرگسالان و همچنین گروههایی چون اقشار آسیب دیده اجتماعی اجرا میشود.
حجت الاسلام صادق زاده رئیس مرکز فعالیتهای دینی شهرداری تهران نیز با اشاره به رویکرد مدیریت شهری برای ترویج معنویت در شهر به برپایی نماز جماعت در200 نقطه همزمان با روز طبیعت، اکران خطبه شعبانیه در فضای بصری شهر برای نخستین بار وتفسیر قرآن کریم در 40 مسجد اشاره کرد.
وی از آمادگی سامانه 137 برای رفع موانع ورودی مساجد و مناسب سازی مسیر خبر داد و اظهار امیدواری کرد که با همکاری و هم افزایی درون و برون سازمانی شهرداری تهران امسال بتواند در راستای ترویج فرهنگ قرآن، حفظ حرمت روزه داری و ترویج سبک زندگی اسلامی گام بردارد.
نمایندگان مجموعههای برون سازمانی این نشست چون مرکز رسیدگی به امور مساجد، بسیج، سازمان تبلیغات اسلامی نیز ضمن تقدیر از حمایت شهرداری تهران از مساجد و محافل دینی و همکاری برای اجرای برنامههای قرآن محور ماه مبارک رمضان در مساجد و مراکز دینی، دیدگاه فرهنگی شهرداری تهران به مسائل آیینی را قابل ستایش دانستند.
همچنین در این نشست نکاتی چون همکاری پلیس راهور برای کنترل ترافیک و تامین امنیت و آرامش در برگزاری برنامهها، برپایی مراسم تفسیر قرآن، ترویج سبک زندگی اسلامی طی ماه مبارک رمضان، توجه به آثار و برکات ماه مبارک رمضان در زندگی فردی و اجتماعی شهروندان، ترویج فضای نشاط مذهبی در شهر، احیای ظرفیتهای محلهای و دراختیار نهادن ظرفیتها و بسترسازی برای مشارکت مردم در امور دینی و مذهبی، بهره گیری از ظرفیتهای فرهنگی هنری شهر در ایستگاههای مترو و میادین و اماکن پر رفت و آمد، تلاش در راستای محرومیت زدایی و توجه به حفظ کرامت انسانی، مورد تاکید قرار گرفت.