به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، محمود مانی رئیس دانشکده مهندسی هوا و فضای دانشگاه امیرکبیر در مراسم افتتاحیه یازدهمین دوره مسابقات دانش آموزی و دانشجویی هوا فضا که صبح امروز در دانشگاه صنعتی امیر برگزار شد، گفت: این مسابقات ۱۲سال است که با حضور و مشارکت دانش آموزان و دانشجویان برگزار میشود؛ این کار براساس سیاست ارتباط دانشگاه با حوزه صنعت و کار تاکنون دنبال شده و نتایج موفقیت آمیزی داشته است.
وی افزود: با نگاهی به مقوله فعالیتهای علمی باید بگویم آموزش به عنوان رکن اصلی تعلیم و تربیت محسوب میشود که ما در این راستا با هدف مهارت افزایی و شناساندن رشته هوافضا این مسابقات را برگزار کردهایم.
مانی تصریح کرد: یکی از ماموریتهای ما در دانشکده مهندسی هوا فضا در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری آماده کردن آموزشی و مهارتی دانشجویان برای ورود به عرصه کار در جامعه است؛ در واقع ماموریت کلان دانشگاه صنعتی امیر کبیر هم مهارت کارآفرینی در کنار مهارت آموزی به عنوان قطب یا مادر دانشگاههای صنعتی کشور است.
رئیس دانشکده مهندسی هوا فضا درباره تاریخچه این دانشکده خاطر نشان کرد: دانشکده مهندسی هوا فضا در سال ۱۳۶۶ با کمک از هیات علمی دانشکدههای مکانیک راه اندازی شد؛ اکنون ما طبق وظیفهای که برای خودمان ترسیم کردیم تلاش میکنیم با فعالیتهای مختلف مانند مسابقات رابطه دانشگاه با حوزه کار را نزدیک کنیم.
وی در پایان گفت: رشته هوافضا در بین دانش آموزان و دانشجویان شناخته شده نیست و مظلوم واقع شده است اما دارای جذابیتهای زیاد بوده که ما برای آشنایی قشر محصل و دانشگاهی وارد مقوله تولید محصول نیز شدهایم.
انتهای پیام/