به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، مهدی سبزه پرور دبیر مسابقات دانش آموزی و دانشجویی هوا فضا در مراسم افتتاحیه یازدهمین دوره این مسابقات که صبح امروز در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، گفت: در یازدهمین دوره مسابقات هوا فضا ویژه دانش آموزی و دانشجویی ۱۸۰ گروه و تیم شرکت کردند که نشان از وجود استعدادهای زیاد در بین قشر محصل در کشور دارد.
وی افزود: در این دوره از مسابقات گروههای دانش آموزی و دانشجویی در ۳بخش هاور کرافت با ۲۰تیم، راکت آبی با ۶۰تیم و گلایدر آزاد با ۲۵ تیم با یکدیگر به رقابت پرداختند که در این رابطه ما امسال برای اینکه قضاوتها علمی و عدالت رعایت شود از دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری استفاده کردیم.
سبزه پرور تصریح کرد: یکی از تفاوتهای این دوره از مسابقات اضافه شدن تیم پهباد و شبیه ساز است که در رشته پهباد سرعت عمل عبور از موانع مورد تاکید بوده و در رشته شبیه ساز نیز با استفاده از سنسورهای مختلف مدل تغییر ارتفاع در هواپیما از امتیاز ویژه برخوردار بود.
دبیر یازدهمین دوره مسابقات دانش آموزی و دانشجویی هوا فضا ادامه داد: معتقدم مقوله آموزش به تنهایی نتایج مطلوبی ندارد بلکه باید با مهارت افزایی یعنی تولید محصول و همچنین کار تخصصی استعداد ها و ایدههای دانش آموزان و دانشجویان به محصول تجاری تبدیل شود.
وی در پایان گفت: دانشکده مهندسی هوا فضا از ایده و محصول قشر محصل و دانشجو از طریق مراکز رشد حمایت میکند تا از تخصص و نو آوری قشر نخبه و جوان برای اقتصاد و توسعه کشور استفاده شود.
انتهای پیام/