تاثیر لنز تماسی در چشم به هنگام خواب+ فیلم

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، دلایل زیادی وجود دارد که نباید لنزهای تماسی به هنگام خواب درون چشم‌ها باشد.

براساس گزارش «فوربز»، به همین منظور، «پاتریک وولمر» یک متخصص اپتومتری فیلمی را در فیس‌بوک به اشتراک گذاشت که نشان می‌دهد‌، اگر به هنگام خواب لنزها را از چشم خارج نکنید چه اتفاقی می‌افتد.

این فیلم، تصاویری از زخم قرنیه یک زن را در اثر عفونت «سودومونا» نشان می‌دهد. طبق گفته وولمر، ظاهرا این باکتری اطراف قرنیه چشم را می‌جود و باعث ایجاد زخم قرنیه می‌شود.

طبق این گزارش، ماده سبزی که در فیلم مشاهده می‌کنید عفونت یا علائم بیماری‌زایی نیست بلکه ترکیب رنگ «فلورسین» است که برای بهتر نشان دادن زخم در قرنیه استفاده می‌شود.

وولمر گفت: شما می‌دانید اگر خراشی در چشم ایجاد شود، چقدر درناک است؛ حال تصور کنید که عاملی اطراف قرنیه شما را می‌خورد. از همین رو؛ این عفونت ممکن است باعث نابینایی این زن شود.

گفتنی است؛ نگه داشتن لنز در چشم به هنگام خواب، خطراتی را به همراه دارد  که می‌تواند منجر به ایجاد انواع مختلفی از عفونت‌ها، ویروس‌ها، باکتری‌ها و قارچ‌ها در چشم شود.

همچنین، وجود لنز در چشم به هنگام خواب تنفس قرنیه را سخت و باعث کمبود اکسیژن قرنیه می‌شود. در نتیجه ممکن است رگ‌های خونی اکسیژن را به قرنیه برسانند و منجر به ایجاد مشکلاتی از جمله آسیب و تغییر در شکل قرنیه شوند.

حال در اینجا این فیلم را مشاهده کنید.

 

 

انتهای پیام/