به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، از ابتدای سال تا کنون شش مرکز درمانی و بیمارستانی از کاشیهای آنتیباکتریال شرکت دانش بنیان ایرانی استفاده کردهاند.
بیمارستان طالقانی ایلام، بیمارستان صدتخت خوابی نیروی دریایی بندرعباس، مرکز جراحی محدود دکتر تیزرو ارومیه، بیمارستان 96 تختخوابی باغ ملک اهواز، بیمارستان گلستان اهواز، بیمارستان کُنارک سیستان و بلوچستان از جمله مراکزی هستند که در سال جاری از این فناوری بهرهمند شدهاند. پیش از این نیز کاشیهای آنتیباکتریال در چندین بیمارستان تهران و کرج نصب و مورد بهرهبرداری قرار گرفته بود.
علیسید معصومی عضو هیأت مدیره شرکت دانش بنیان نانوپیشتاز پارس دربارهی بازار هدف این محصولات گفت: در حال حاضر از کاشیهای آنتیباکتریال نانوپیشتاز پارس در بیمارستانها استفاده میشود.
بیمارستان رسول اکرم، بیمارستان گلستان تهران، بیمارستان شهید مدنی کرج و بیمارستان شهید باهنر کرج از جمله مراکز درمانی هستند که از این کاشیها استفاده کردهاند.
وی دربارهی بازار هدف بعدی این شرکت توضیح داد: بعد از بیمارستانها ما به دنبال توسعهی بازار در بخشهای دیگر نظیر هتلها، آشپزخانههای صنعتی و سرویسهای بهداشتی عمومی هستیم. متاسفانه هنوز این فناوری برای بیشتر سازمانها شناخته شده نیست و ما درتلاش هستیم تا این فناوری را به خوبی معرفی کنیم و مزیتهای آن را برای مخاطب تشریح کنیم. ازآنجایی که این کاشیها آنتیباکتریال هستند، دیگر نیازی به استفاده از مواد ضدعفونیکننده نیست که این خود یک مزیت بزرگ محسوب میشود.
معصومی بیان کرد: باتوجه به عملکرد این فناوری، به دنبال صادرات آن هستیم و در حال حاضر رایزنی با چند شرکت درعمان و ترکیه برای عقد قرارداد را آغاز کردهایم. البته ما تنها به این فناوری محدود نخواهیم شد و در حال حاضر بخش تحقیق و توسعهی شرکت نانوپیشتاز پارس در حال کار روی توسعهی این فناوری و افزودن خاصیت ضدجرم به کاشیهاست. این ویژگی با آبگریز بودن متمایز است، بهطوری که استفاده از آن مانع از ایجاد جرم روی سطح کاشی میشود.
مهدیه عباسی کارشناس فروش این شرکت در مورد مزیت محصولات نانویی این شرکت نسبت به سایر محصولات مشابه خاط نشان کرد: نمونهی خارجی این محصول با استفاده از پرتوهای فرابنفش عمل میکنند، به طوری که در تاریکی مطلق، کارایی آنتیباکتریالی ندارد. این درحالی است که آزمونهای انجام شده روی کاشیهای آنتیباکتریال نانوپشتاز پارس موید این مطلب است که این کاشیها در تاریکی مطلق نیز قابلیت آنتیباکتریالی دارند و به پرتوهای فرابنفش نیاز ندارند.
بررسیهای انجام شده توسط این شرکت دانش بنیان ایرانی نشان میدهد که در صورت استفاده از کاشیهای آنتیباکتریال این شرکت در اتاق عمل، بازگشت سرمایهی حاصل از کاهش مصرف مواد ضدعفونی کننده، 40 روز بوده و در صورتی که این کاشیهای آنتیباکتریال در اتاقهای CCU، ICU و اتاقهای تمیز استفاده شود، بازگشت سرمایه 27 روزه خواهد بود.
انتهای پیام/