مجلس برای فوتبال تعطیل می‌شود؟

به گزارش مشرق، اگر تا چند روز پیش اعتراض‌های مستمر و مداوم نمایندگان آذری زبان مجلس خبرساز بود حالا همین سنت به استان‌های دیگر هم سرایت کرده و این بار به دلیل ناداوری در بازی نیروی زمینی و داماش، از نمایندگان گیلان درخواست شده که به دنبال احقاق حق باشگاه‌های این استان باشند. با این روند از فردا با حصول هر نتیجه‌ای در سطوح مختلف فوتبال کشور نمایندگان تمام استان‌ها باید برای احقاق حق باشگاه‌های مربوط جهت اعلام نادرست آفساید، اوت دستی یا پنالتی؛ وزیر ورزش را به صحن علنی احضار کنند و تصاویر آهسته با حضور کارشناسان داوری مورد بازبینی قرار گیرد.

مجلس شورای اسلامی، نهاد قانون گذار و مظهر دفاع از قوانین، اصلی‌ترین جایگاهی است که باید در برابر چنین رویکرد نادرستی بایستد اما فشارهای بیرونی اتفاقات دیگری را رقم می‌زند.
حالا که استیضاح وزیر ورزش از سوی نمایندگان آذری‌زبان (احتمالاً به دلیل نتایج تراکتورسازی در لیگ برتر و عدم قهرمانی این تیم) مطرح شده می‌توان از نمایندگان محترم مجلس پرسید با دخالت آشکار و روشن شما در فوتبال، تکلیف قوانین فیفا، ضرورت استقلال فدراسیون‌ها، ضرورت رعایت حق بی‌طرفی و مواردی از این دست چه می‌شود؟ مگر تردیدی در این حقیقت وجود دارد که اینگونه فشارها در صدور حکم تعلیقی محرومیت هواداران تراکتورسازی تاثیرگذار بود؟

بیشتر بخوانید:

فوتبال ایران دنبال مربی میلیاردی با حقوق ریالی / جیب خالی و پُز عالی!

 

حالا همین تلاش‌ها در مسیر تغییر نتیجه بازی تراکتورسازی و سپیدرود دنبال می‌شود اگرچه این بار نمایندگان گیلان هم به خواسته نمایندگان آذربایجان واکنش نشان دادند و از حق سپیدرود دفاع کردند. از سوی دیگر فدراسیون فوتبال امروز رسماً اعلام کرد که موضوع شرط بندی هیچ ارتباطی به تغییر نتیجه مسابقات فوتبال ندارد که این مسئله نشان دهنده عدم آگاهی یا کمترین آشنایی برخی نمایندگان مجلس با قوانین فوتبال کشور است. جالب اینجاست که حالا برخی از باشگاه‌ها و هوادارانشان از نمایندگان خود (به طور مثال نمایندگان استان تهران در مجلس) انتقاد می‌کنند که چرا حامی تیم‌های استان نیستند، حال آنکه اتفاقاً همین نمایندگان به استقلال و قوانین فوتبال احترام می‌گذارند که مسائل و اشتباهات داور یا بازیکن تیم خودی را به صحن علنی نمی‌کشانند.

حالا وقت آن رسیده که به این رویکرد متفاوت و خطرساز در حوزه فوتبال نگاه متفاوتی داشته باشیم. آیا مجلس می‌تواند تمام وظایف و فعالیت‌هایش را برای فلان تصمیم داوری مسابقات فوتبال در لیگ برتر تا لیگ یک و دو تعطیل کند؟ آیا اینگونه اعلام فشارها جذابیت و طراوت فوتبال در جامعه را تهدید نمی‌کند، زمانی که قرار است نتایج بازی‌ها در جایی به غیر از زمین مسابقه رقم بخورد و وزیر و رئیس و تمام عوامل متاثر از تهدیدهای برخی نمایندگان بخواهند عدالت و بی‌طرفی خود را خدشه‌دار کنند؟

درخواست خالصانه جامعه فوتبال از نمایندگان مجلس شورای اسلامی این است که به این دخالت‌های غیرکارشناسانه پایان دهند. اگرچه چنین اقدامات و اظهاراتی موجب رضایت و خشنودی بخشی از هواداران تیم‌های فوتبال در استان‌های مربوط خواهد شد و ممکن است در بالا رفتن تعداد آرا خصوصاً با توجه به نزدیک بودن انتخابات مجلس اثرگذار باشد اما چند رای بیشتر ارزش این تاثیر تلخ و منفی را بر سرنوشت فوتبال کشور ندارد که این روزها دستخوش بازی‌های سیاسی و ادعاهای پوچ و غیرکارشناسی برخی از نمایندگان شده است.

برچسب ها:

ورزش