نسخه نویسی الکترونیک پروژه‌اى موثر در راستاى مديريت منابع

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، بهروز بنیادی با بیان اینکه پیگیری اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی در سازمان های بیمه گر از جمله سازمان بیمه سلامت، مشکلات بزرگی را در داروخانه‌ها حل می‌کند گفت: بارها مشاهده شده که مسئولان داروخانه‌ها در خواندن نسخه‌های پزشکان دچار اشکال شده و داروی اشتباهی به بیمار تحویل داده می‌شود یا اینکه نسخه مجدد به پزشک ارجاع می‌شود، از این رو بیمار میان پزشک و داروخانه در رفت و آمد است.

 نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه به لحاظ حقوق شهروندی بیمار را باید مورد توجه قرار داد، ادامه داد: بسیاری از مشکلات با نسخه‌نویسی الکترونیکی حل شده و روز به روز می‌توان با بروزرسانی این نرم‌افزار به ویژه در بحث تداخلات دارویی، مشکلات زیادی را رفع کرد. البته باید توجه کرد که این طرح برای پزشکان چه مزایایی خواهد داشت.
 
 وی با تاکید بر اینکه وجود زیرساخت‌های الکترونیکی در بحث نسخه نویسی در تهیه داروهای مورد نیاز بیمار موثر است، تصریح کرد: در چنین شرایطی نیاز نیست که بیمار برای تهیه دارو به داروخانه خاصی مراجعه کند، یعنی می‌توان از نقاط مختلف کشور داروی مورد نظر را تهیه کرد. این طرح مزایای بسیاری دارد که مهمترین آن صرفه جویی در کاهش هزینه‌ها و به ویژه در چاپ دفترچه‌های کاغذی بیمه است.
 
بنیادی با اشاره به اینکه نواقص طرح باید در مدت زمان کوتاهی رفع شود اظهار داشت: برای اجرای موفق نسخه نویسی الکترونیکی باید به پزشکان هم آموزش‌های لازم ارائه شود، بنابراین تا پیش از فراگیری آموزش برای جلوگیری از مشکلات، از همان روش دستی در نسخه نویسی باید استفاده شود.   
 
 عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه پرداخت فرانشیز و مطالبات پزشکان با استفاده از نسخه نویسی الکترونیکی به روز تر خواهد بود، گفت: همچنین رسیدگی به اسناد پزشکی هم آسان‌تر خواهد بود، بنابراین امیدواریم پروژه نسخه نویسی الکترونیک مسیر تکامل را با سرعت بیشتری طی کند.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی