به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دیلیمیل، کارشناسان در پژوهشهای خود دریافتند، فسیلهایی که سال 1998 توسط یک نوجوان کشف شده مربوط به یک دایناسور با وزن ۴۵ تا۹۰ پوند میشود.
این دایناسور که فسیلهای آن حدود 20 سال پیش کشف شد از خانواده تیرانوسوروسهای غول پیکر با وزن ۹ تن بوده است.
کارشناسان عمر این فسیل را حدود 92 میلیون سال تخمین زدند و اعلام کردهاند این دایناسور حدود 9 متر ارتفاع و 2.7 متر طول داشته است.
استرلینگ، کاشف این فسیلها هماکنون استادیار دانشکده علوم تکنولوژی ویرجینیا است که در سن 16 سالگی در یک سفر اکتشافی به مکزیک این فسیلها را پیدا کرد.
این دایناسور که «Suskityrannus hazelae» نام گرفته به هنگام مرگ حدود 3 سال داشته و در این مدت به نظر میرسد حیوانات کوچکتر از خود را شکار میکرده است.
بررسیهای صورت گرفته نشان میدهد، این فسیل ۹۲ میلیون ساله به عصر کرتاسه تعلق دارد؛ در اواخر دوره کرتاسه برخی پستانداران کوچک به وجود آمدند و همچنین در این دوره دایناسورها و آمونیتها منقرض شدند.
قارهها در دورههای قبلی از یکدیگر جدا شده بودند و تنها قاره آفریقا از آمریکای جنوبی در دوره کرتاسه پیشین از هم جدا شدند؛ همچنین دانشمندان به این نتیجه رسیدند که در این دوره و در 91 تا 92 میلیون سال قبل به مدت دویست هزار سال هوای زمین به حدی گرم بوده که تنها 50 درصد قاره قطب جنوب پوشیده از یخ بوده است.
تصاویری از این فسیلها را در زیر مشاهده میکنید:
انتهای پیام/