سبوس برنج سموم آب را از بین می‌برد

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، دانشمندان دانشگاه «تولیدو» با انجام آزمایشاتی دریافتند که سبوس برنج می‌تواند در حذف «میکروسیستین» از آب موثر باشد. میکروسیستین مهم‌ترین تهدیدکننده آب‌های آشامیدنی هستند.

براساس گزارش «فیز»، فرآورده‌های کشاورزی فرعی و ارزان برنج برای تصفیه آب مورد بررسی قرار گرفت و محققان برای نخستین بار نشان دادند که سبوس برنج می‌تواند سم میکروسیستینی که از شکوفه‌های جلبکی آزاد می‌شوند را از بین ببرد.

گفتنی است؛ مصرف آبی سالم برای سلامت انسان حیاتی است و پیدا کردن راه‌حل اقتصادی و مناسبی برای تصفیه آب در سراسر جهان بسیار مهم است.

طبق این گزارش، محققان برای تصفیه آب با روش جدید، سبوس برنج را به هیدروکلریک‌اسید اضافه کردند و تا 250 درجه سیلسیوس گرما دادند.

انتهای پیام/