حکیم همچنین خواستار تسریع در تکمیل کابینه و اجرای برنامههایی شد که دولت از ابتدای تشکیل تاکنون وعده آن را داده است.
رئیس جریان حکمت ملی عراق گفت: با وجود اینکه ما از دولت عادل عبدالمهدی حمایت کردیم و خود در این دولت حضور نداریم اما مراقب هستیم و اگر ببینیم که دولت در اجرای برنامهها تعلل و کُندی به خرج میدهد واکنش نشان خواهیم داد.
وی درباره تحولات منطقه گفت: ما خطراتی که در نتیجه درگیری بین آمریکا و ایران عراق را احاطه کرده است درک میکنیم. تاثیرپذیری عراق از این درگیری به این دلیل نیست که مواضع معینی اتخاذ کرده بلکه به این دلیل است که عراق در قلب منطقه واقع شده است و ما باید در دور کردن عراق از هرگونه آثار احتمالی این درگیری جدی باشیم، زیرا زمانی که بر طبل جنگ کوبیده میشود عقل و منطق از بین میبرد.
حکیم اظهار داشت: عراق هرگاه منافع و امنیتش در نتیجه درگیری بین آمریکا و عراق به خطر افتد دست بسته باقی نخواهد ماند.
رئیس ائتلاف الإصلاح و الإعمار اظهار داشت: سیاست به صفر رساندن صادرات نفت ایران توسط آمیرکا یعنی انتقال از سیاست فشار به سیاست خفه کردن ایران و دولت و ملت ایران و این اقدام پیامدهای خطرناک و فاجعه باری برای منطقه و بهویژه برای عراق دارد.
وی تاکید کرد که عراق باید مواضع مسئولانهای برای جلوگیری از این فاجعه اتخاذ کند و برای کاهش تنشها بین ایران و آمریکا میانجیگری کند.
حکیم از دولت عراق خواست که طرحی برای میانجیگری بین آمریکا و عراق برای حل تنشهای اخیر ارائه کند.
رئیس جریان حکمت ملی درباره بازگشت دوباره تروریسم به منطقه هشدار داد و گفت که اقدامات تروریستی اخیر زنگ خطر را به صدا در آورده است و نباید اجازه داده شود که موضوع گروه تروریستی داعش و گروههای وابسته به آن به یک برگه فشار منطقهای یا بینالمللی تبدیل شود. امنیت عراق خط قرمز است و ما هرگز اجازه بازگشت تروریسم به بغداد و سایر شهرهای امن خود را نخواهیم داد.