تشکیل تیم‌های واکنش سریع اطفاء حریق محیط زیست کهگیلویه‌وبویراحمد

به گزارش گروه محیط زیست خبرگزاری فارس، محسن جعفری نژاد مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد گفت: با توجه به گرم شدن تدریجی هوا و و افزایش تردد گردشگران و طبیعت دوستان و همچنین استفاده از تجربیات سنوات گذشته این احتمال وجود دارد که در عرصه‌های طبیعی آتش سوز‌ی هایی را داشته باشیم.

وی به شناسایی نقاط بحرانی مناطق حفاظت شده اشاره کرد و افزود: با شناسایی نقاط حساس به آتش سوزی و ایجاد گشت‌های سیار و پایش مستمر مناطق بحرانی، امیدواریم که در صورت بروز هر گونه آتش در کمترین و سریع‌ترین زمان ممکن اطفاء حریق شود.

جعفری نژاد گفت: بمنظور پیشگیری، آمادگی و مقابله با آتش سوزی‌ها احتمالی ۶۸ نفر کارشناس و محیط بان در قالب ۱۵ تیم آماده اطفاء حریق‌ها در مناطق حفاظت شده می‌باشند.

وی نقش مردم و تشکل‌های زیست محیطی را مهم دانست و گفت: جوامع بومی محلی و سمن‌های زیست محیطی می‌توانند ضمن گزارش و تماس فوری با یگان حفاظت محیط زیست، منابع طبیعی و آتش نشان‌ها، حریق را قبل از اینکه وسیع و بحرانی گردد سرد و خاموش نمایند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست ضمن تشکر ویژه از صدا و سیمای مرکز استان به اقدامات این اداره کل با رسانه ملی طی سال جاری اشاره کرد و گفت: همکاری صدا و سیما، رسانه‌های دیداری و شنیداری استان در تولید و پخش برنامه‌های آموزشی، پیشگیرانه و مقابله با حریق می‌تواند بسیار موثر باشد، کما اینکه طی سال جاری طی مکاتبه‌هایی با صدا و سیمای استان این مهم را خواستار شده ایم.

وی با اشاره به علل و عوامل آتش سوزی‌های سنوات گذشته گفت: در بررسی‌های کارشناسان این اداره کل، علل و عوامل بیشتر آتش سوزی‌ها انسانی بوده و می‌طلبد که گردشگران در هنگام ورود به مناطق و در هنگام روشن کردن آتش نکات ایمنی را رعایت نمایند.

جعفری نژاد گفت: سرد و خاموش نمودن آتش قبل از ترک محل بسیار مهم است , زیرا بارش نزولات الهی در سال جاری و رشد بی سابقه علفزار‌ها در مراتع با کوچکترین جرقه‌ای که ناشی از بی احتیاطی گردشگران باشد می‌تواند جنگلی را به خاکستر تبدیل نماید.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان در پایان از مردم خواست درصورت بروز هرگونه آتش سوزی در مناطق حفاظت شده موضوع را در کمترین زمان ممکن با شماره ۲-۰۷۴۳۳۳۳۴۴۴۱ اداره کل حفاظت محیط زیست استان گزارش نمایند.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی