به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، مخاطبان خبرگزاری فارس در سامانه «فارس من» درخواست کرده بودند که درباره «چرایی استفاده از آهنگهای غیرمجاز در مدارس کشور» پیگیری شود.
حجتالاسلام والمسلمین علی ذوعلم رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش درباره کلیپهای پخش شده از همخوانی دانشآموزان در مدارس، اظهار کرد: ماجرایی در یک عرصه بسیار محدود به صورت ناخواسته اتفاق میافتد و بعضاً تحریف نیز میشود؛ برخی از این کلیپها که پخش شد، در فضای مدرسه نبوده بلکه حضور عدهای نوجوان در فضای دیگری بوده است ولی وقتی اینگونه در رسانهها باز نشر داده و بر آن تأکید میشود، حرکت حساب شدهای برای کاهش اعتبار و مرجعیت مدرسه و آموزش و پرورش است.
وی ادامه داد: هدف از این اقدامات، ایجاد نگرانی در خانوادههاست تا فکر کنند فرزندانشان در مدارس به چنین وضعیت مبتذلی دعوت میشوند؛ در صورتی که اینطور نیست و بدنه دانشآموزی ما سالم، مؤمن و دارای نگاه انقلابی است.
حجتالاسلام والمسلمین ذوعلم افزود: در دهه مبارک فجر، در تعداد زیادی از مدارس با همت دانشآموزان نمایشگاه دستاوردهای انقلاب برگزار شد و دانشآموزان خودشان درباره این نمایشگاه به بازدیدکنندگان توضیح میدادند؛ همچنین اعتکاف دانشآموزی در ماه رمضان در برخی مدارس برگزار میشود.
وی ادامه داد: حجم عظیمی از فعالیتها و تلاشهای درست تربیتی، فرهنگی و نشاطآفرین در چارچوبی درست در مدارس وجود دارد ولی متأسفانه حرکتی از آن سوی مرزها به وجود میآید تا نقطه بسیار محدودی را برجسته کند.
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی با اشاره به اینکه نیازهایی که دانشآموزان در ساحتهای تحصیلی دارند باید به صورت متوازن تأمین شود، گفت: ما در این سازمان متولی هستیم تا برنامه درسی ملی را با نگاه جامعیت در دانشآموزان و همچنین حفظ حریمها و چارچوبهای ارزشی که در مبانی نظام تحول آمده است، اجرا کنیم همچنین بتوانیم نشاط واقعی در مدارس را توسعه دهیم.
وی اضافه کرد: باید برای پویایی، خلاقیت، سرزنده بودن، امیدوار بودن، اثربخشی و مشارکت در محیط زندگی و پیرامونی، مؤلفههای نشاط را در سطح مدارس افزایش دهیم و توجه ویژهای به این موضوع کنیم.
حجتالاسلام والمسلمین ذوعلم افزود: اگر از همه کشورهایی که دارای نظام تربیتی پیشرفته هستند، بپرسیم که همه جوانان و نوجوانان شما آنطور که میخواهید تربیت شدهاند، قطعاً میگویند خیر؛ بالاخره باید یادمان باشد امروزه برخی از آموزهها و رفتارها در خارج مدرسه شکل میگیرد.
وی اضافه کرد: هجوم فرهنگی مسأله امروز ما نیست بلکه از قبل دشمنان با چهرهسازیها، اقدامات خود را انجام دادهاند بر همین اساس ما باید جبهه خود را توانمندتر کنیم لذا معتقدیم اگر معلمان همراه با این دانشآموزان که در کلیپ حضور داشتند، نمیشدند چنین اتفاقاتی نمیافتاد.
انتهای پیام/