«کلم بروکلی»؛ راه جدید درمان اسکیزوفرنی

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دیلی‌میل، محققان آمریکایی در تازه‌ترین پژوهش‌های خود دریافتند، کلم بروکلی ممکن است عدم تعادل شیمیایی در مغز مبتلایان به بیماری اسکیزوفرنی را بازیابی کند. 

محققان دانشگاه جان هاپکینز در بررسی جدید خود متوجه شدند، سطح پایین‌تر گلومات شیمیایی منجر به بروز اسکیزوفرنی می‌شود.

محققان می‌گویند در آزمایش‌های خود روی مدل‌های انسانی و حیوانی دریافتند، با استفاده از یک ترکیب مشتق شده از جوانه‌های کلم بروکلی، سطح بیماری کاهش می‌یابد.

دانشمندان این پژوهش از ترکیب سولفورافان، مشتق شده از جوانه‌های بروکلی استفاده کردند تا سطوح پایین‌تر گلوتامات و گلوتاتیون را بازیابی کنند.

کارشناسان باور دارند، این یافته‌ها می‌تواند راه را برای درمان‌های جدید در آینده هموار سازد؛ ضمن اینکه بیمار با عوارض جانبی مواجه نخواهد بود.

سولفورافان یک ماده شیمیایی موجود در سبزیجاتی نظیر گل کلم، کلم بروکسل و بروکلی است و جوانه کلم بروکلیسرشار از این ماده است.

طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت، حدود 21 میلیون نفر در سراسر جهان به بیماری اسکیزوفرنی مبتلا هستند.

انتهای پیام/