به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، حسین میرزایی رئیس دبیرخانه یازدهمین جشنواره بینالمللی فارابی گفت: آثار مورد پذیرش جشنواره همچون ادوار گذشته در چهار محور شامل «کتاب پژوهشی»، «گزارش اختتام یافته پژوهش»، «رساله دکتری» و «پایاننامه کارشناسیارشد» است.؛آثاری که از ابتدای سال ۱۳۹۵ تا پایان اسفند ۱۳۹۷ پایان یافتهاند میتوانند در این دوره از جشنواره شرکت کنند.
وی افزود: آثار علمی در این جشنواره در پانزده گروه علمی اخلاق، ادیان و عرفان، تاریخ، جغرافیا و باستانشناسی، حقوق، زبان، ادبیات و زبانشناسی، علوم اجتماعی و علوم ارتباطات، علوم اقتصادی، مدیریت و علوم مالی، علوم تربیتی، روانشناسی و علوم ورزشی، علوم سیاسی، روابط بینالملل و مطالعات منطقهای، علوم قرآنی، تفسیر و حدیث، فقه و اصول، فلسفه، منطق و کلام، فناوری اطلاعات، اطلاعرسانی و کتابداری، مطالعات انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره) ، مطالعات هنر و زیباییشناسی و مطالعات میان رشتهای دریافت میشوند.
به گفته رئیس دبیرخانه یازدهمین جشنواره بینالمللی فارابی، بخش بینالملل جشنواره نیز آثار مربوط به حوزه ایرانشناسی و اسلامشناسی را دریافت میکند و همچون ادوار گذشته در بخش ویژه نیز جایزه شخصیتهای پیشرو علوم انسانی و اسلامی، پیشکسوت علوم انسانی و اسلامی، مترجم برتر، انجمن علمی برتر، نشریه علمی و پژوهشی برتر و نظریهپرداز برتر اعطا خواهد شد.
میرزایی همچنین با بیان اینکه ثبت آثار در سامانه جشنواره در دو قالب حقیقی و حقوقی است اظهار داشت: علاوه بر اینکه مؤلفین و پژوهشگران خود میتوانند نسبت به ثبت آثار در سامانه اقدام کنند، ناشران، دانشگاهها و مراکز پژوهشی، انجمنهای علمی و گروههای علمی آموزشی و پژوهشی نیز چنانچه اثری را واجد شایستگی لازم میدانند به معرفی و ثبت آثار پیشنهادی مبادرت ورزند و زمینه شناسایی آثار فاخر را فراهم نمایند.
تمامی پژوهشگران حوزه علوم انسانی و اسلامی میتوانند با مراجعه به سایت جشنواره به آدرس ( WWW.FARABIAWARD.IR ) از اول خردادماه آثار علمی خود را ثبت کنند.
گفتنی است جشنواره بینالمللی فارابی هر ساله توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، کمیسیون ملی یونسکو، دفتر منطقهای آیسسکو، بنیاد ملی نخبگان و پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار میشود.
انتهای پیام/