افشاگری عباس جدیدی از وجود مافیا در کشتی!

به گزارش مشرق، عباس جدیدی را همه خوب می شناسیم. او علاوه بر سابقه ای که در کشتی داشت، در چند سال اخیر به خاطر ورود به سیاست و برخی حرکات جالب و بحث برانگیز حسابی در فضای مجازی سروصدا به پا کرد. البته جدا از این اتفاقات، جدیدی همواره یکی از منتقدان رسول خادم در فدراسیون کشتی هم به شمار می رفت. قهرمان سابق جهان و نایب قهرمان المپیک ۱۹۹۶ که همدوره رسول خادم در دوران قهرمانی بود، سال قبل برای رقابت با او پای به عرصه انتخابات گذاشت؛ اما قبل از اینکه رای گیری آغاز شود، با صحبت های جنجالی مجمع را ترک کرد. حالا با استعفای رییس فدراسیون کشتی و موافقت وزارت ورزش با این استعفا، بار دیگر نام عباس جدیدی به عنوان یکی از گزینه های ریاست به میان آمده است.


جالب است که در این فضا عباس جدیدی اعتقاد دارد رسول خادم باید در فدراسیون می ماند و وزیر ورزش هم نباید با کناره گیری او مخالفت می کرد. همچنین قهرمان سابق کشتی ایران علاقه ای به ورود به انتخابات با شرایط فعلی ندارد؛ اما معتقد است سکاندار جدید کشتی کار سختی پیش رو خواهد داشت.


در ادامه مشروح صحبت های عباس جدیدی را می خوانید.

برای ریاست کشتی نه وقت دارم، نه انگیزه

من برنامه زندگی خودم را پیش می برم و علاقه ای برای ورود به رقابت های انتخاباتی در فدراسیون کشتی ندارم. واقعا وقتش را هم ندارم و انگیزه کافی هم در من نیست تا بخواهم دوباره به این عرصه پای بگذارم. عزیزان زیادی هستند که می توانند سکان کشتی را در دست بگیرند و با یک کار گروهی موفق باشند. من چه در فدراسیون باشم و چه نباشم، سعی می کنم همواره به این رشته و پیشرفت آن کمک کنم.

همیشه بدهکار کشتی هستم

من همیشه دلسوز کشتی بودم چون هر چیزی در زندگی دارم و هر چقدر افتخار کسب کردم، از کشتی است. من به این رشته بدهکارم و هیچ وقت هم نمی توانم این بدهی را جبران کنم. هر جا نیاز باشد، حاضرم برای کمک به کشتی پا پیش بگذارم. امیدوارم هر کسی سکان کشتی را در اختیار می گیرد، همه کمکش کنند. بازهم می گویم من تصمیمی برای ورود مجدد به انتخابات فدراسیون کشتی ندارم.

با حرکتی زشت مرا بازنده اعلام کردند

اگر یادتان باشد، من سال قبل هم که در مجمع انتخابات فدراسیون کشتی حاضر شدم، روی شاکله مجمع بحث داشتم. به همین خاطر یک ساعت به شروع رای گیری به خاطر غیرقانونی بودن مجمع، جلسه را ترک کردم. من اصلا آن روز برای حضور در انتخابات نیامده بودم. فقط پیامی داشتم و می خواستم آن را ابلاغ کنم. معتقدم اگر انتخاباتی می خواهد برگزار شود، باید از ابتدا قانونمند باشد تا حقی از کسی ضایع نشود. متاسفانه با وجود اینکه من انصراف داده بودم، عوامل برگزاری انتخابات در یک حرکت رکیک و زننده اسم مرا در کنار اسم رسول خادم نوشتند. آخر انتخابات هم اعلام کردند من ۴۰ بر صفر از خادم بازنده شدم! مثلا با این کار می خواستند چه چیزی را ثابت کنند؟ اینکه من یک رای هم نیاوردم، چه کسی را خوشحال می کرد؟ من انصراف داده بودم و چه لزومی داشت دبیر مجمع اسم مرا روی تابلو بنویسد؟ با این کارها از قهرمان های سابق دعوت به همکاری می کردند؟ جامعه هم حرکت زشت و زننده آنها را متوجه شد.

خادم باید تا المپیک ۲۰۲۰ در کشتی می ماند

در این شرایط من انتظار نداشتم که رسول خادم استعفا بدهد و از سوی دیگر توقع نداشتم که وزیر ورزش هم با آن موافقت کند. باید این دوره ۴ ساله هم به پایان می رسید و مردم از عملکرد ۸ ساله رسول خادم و همکارانش باخبر می شدند. باید آنها تا المپیک ۲۰۲۰ سرکار خود باقی می ماندند و بعد از این رقابت ها درباره عملکرد ۸ ساله خود به مردم توضیح می دادند.

خادم نباید با یک تصمیم خلق الساعه برود

هنوز هم توقع دارم رسول خادم سر کار خود برگردد. به هر حال او از بزرگان کشتی کشور است و نمی شود دور اسمش خط قرمز کشید. اهالی کشتی به او ارزش و بها دادند و به عنوان رییس فدراسیون به این فرد اعتماد کردند. به همین خاطر مردم و علاقه مندان به کشتی توقع ندارند خیلی راحت و با یک تصمیم خلق الساعه خادم از کشتی برود. اهالی کشتی توقع داشتند این تیم مدیریتی فدراسیون تا سال ۲۰۲۰ باقی می ماند و نتیجه ۸ ساله کار آنها را می دیدند.

فضای مجازی جای انتقاد از کشتی نیست

من نمی خواهم خیلی درباره مسائل فنی و اینکه چرا تیم نتوانست در مسابقات جهانی نتیجه بگیرد، صحبت کنم. مردم خوب قضاوت می کنند و همه چیز را خیلی خوب می بینند و به مدیریت فدراسیون نمره می دهند. البته خادم هم یک شخصیت حقوقی داشته و اگر هم انتقادی به او وارد شده، کسی با شخصیت حقیقی اش کاری نداشته است. بازهم می گویم نباید از کنار نام خادم به این راحتی بگذاریم. باید نتایج کشتی در یک میزگرد در تلویزیون با حضور چند کارشناس خبره تحلیل و بررسی شود. اینکه در فضای مجازی یک عده با فرافکنی بی پایه و اساس صحبت کنند، درست نیست. باید مشخص شود این مسائل و مشکلاتی که مسئولان فدراسیون درباره اش صحبت می کردند، چقدر در عدم نتیجه گیری تیم تاثیر داشته است.

رییس بعدی سد مافیاگری را بشکند

تا زمانی که مجمع قانونمند نشود، من تصمیمی برای حضور در فدراسیون کشتی ندارم. با این حال توصیه می کنم هر کسی سکاندار کشتی ایران شد، سد مافیاگری را بشکند. من در فدراسیون آقای خادم این عزم و اراده را ندیدم که فضای مافیابازی را کنار بزنند. اگر این فدراسیون همین یک کار را هم انجام می داد و در سایر حوزه ها هم نتیجه نمی گرفت، بازهم نمره قبولی گرفته بود.

بحث مافیا را باز کنم، کشتی را زیر سوال می برم

نمی خواهم این بحث مافیا را خیلی باز کنم چون شاید به بعضی ها بربخورد. شاید این افراد خودشان را در نقش یک فرد مصلح واقعی کشتی جا زده باشند؛ اما عملکرد دهه های گذشته آنها نشان می دهد نخواستند کسی پشت سرشان ساخته شود و میدانی به کسی ندادند. این افراد فقط خواستند خودشان باشند و سایر نفرات را در نطفه خفه کردند! اگر بخواهیم به این مسائل بپردازیم، خود کشتی را زیر سوال می بریم. من معتقدم در رسانه ها نباید به این موضوع پرداخت، بلکه باید از درون آن را درمان کرد.

برچسب ها:

ورزش