به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، علی وحدت رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری در سی و نهمین جلسه کارگروه صندوقهای پژوهش و فناوری که با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و اکثریت اعضا برگزار شد، با بیان اینکه بحث تامین مالی حوزههای علم و فناوری از طریق صندوقهای پژوهش و فناوری یکی از مهمترین مولفههای اکوسیستم فناوری و نوآوری محسوب میشود، گفت: این حوزه اگرچه کمتجربه است اما در همین زمان کوتاه نیز عملکردهای کمی و کیفی مناسبی داشته است؛ تحولی که صندوقهای پژوهش و فناوری با سرمایههای اندک خود در حوزههای تکنولوژی ایجاد کردند، قابل انکار نیست.
دبیر کارگروه صندوقهای پژوهش و فناوری با تاکید بر اینکه قطار علم و فناوری کشور در حال حرکت است و نمیتوان آن را به این دلیل که هنوز برخی زیرساختهای آن تکمیل نشده، متوقف کرد، گفت: بخشی از مسئولیت اجتماعی ما در توسعه این اکوسیستم نهفته است، هرچند که تمام تلاش ما بر آن است که همزمان با حرکت این قطار، نگرانیها را رفع و وضعیت آن را سامان ببخشیم.
وحدت از همه مسئولان و دستاندرکاران اکوسیستم نوآوری و فناوری خواست که به صورت دردمندانه و مسئولانه وارد این حوزه شده و به آن کمک کنند.
دبیر کارگروه صندوق های پژوهش و فناوری تصریح کرد: در صندوق نوآوری و شکوفایی، از اواخر سال گذشته ظرفیتهای جدی برای نقش آفرینی صندوقهای پژوهش و فناوری در کشور ایجاد شد که آثار و برکات آن را در سال جاری به طور خاص در حوزه علم و فناوری شاهد خواهیم بود.
وحدت با اشاره به دغدغه رئیس جمهوری در حمایت از شرکتهای دانش بنیان و حوزههای علم و فناوری گفت: پس از ورود بنده به صندوق نوآوری و شکوفایی یکی از دغدغهها و تاکیدات آقای رئیس جمهور به بنده این بود که مشکلات این قشر پرفعالیت را رفع کنیم تا ضمن ایجاد حس رضایت، ارزشافزوده جدی برای کشور حاصل شود.
در سی و نهمین جلسه کارگروه صندوقهای پژوهش و فناوری با موافقت اکثریت اعضا مجوز تاسیس صندوق پژوهش و فناوری تلاشگران اقتصاد پایدار و دستور العمل اجرایی اعطا، لغو مجوز، هدایت و نظارت بر فعالیتهای صندوق های پژوهش و فناوری به تصویب رسید.
انتهای پیام/