شاخص قیمت تولیدكننده گاوداری‌ صنعتی ۱۴.۶ درصد افزایش یافت

به گزارش خبرگزاری فارس، شاخص قیمت تولیدکننده محصولات گاوداری‌های صنعتی کشور سال ١٣٩٧ (١٠٠=١٣٩٠) از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.

شاخص قیمت تولیدکننده محصولات گاوداری‌های صنعتی کشور در سال ١٣٩٧ به عدد ٣٧١,١٨ رسید که نسبت به سال قبل ٥٢.٤٨ درصد افزایش داشته است.

بیشترین افزایش شاخص محصولات گاوداری‌های صنعتی کشور در این سال نسبت به سال قبل مربوط به قلم "گاو حذفی شیری" (٤٧/٧٥ درصد) و کمترین افزایش مربوط به "کود" (٢٣.٩٨ درصد) بوده است.

شاخص قیمت تولیدکننده محصولات گاوداری‌های صنعتی کشور در فصل بهار به عدد ٢٦٤,٠٦ رسید که نسبت به فصل قبل ٢.٨٧ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ١٤.٦١ درصد افزایش داشته است. در این فصل بیشترین افزایش نسبت به فصل قبل مربوط به قلم "گاو تلیسه " (١٥.٧٩ درصد) و کمترین افزایش مربوط به شیر (١.٣٤ درصد) بوده است.

شاخص قیمت تولیدکننده محصولات گاوداری‌های صنعتی کشور در فصل تابستان به عدد ٣٣٢,٩٩ رسید که نسبت به فصل قبل ٢٦.١٠ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ٤٠.٣١ درصد افزایش داشته است. در این فصل بیشترین افزایش نسبت به فصل قبل مربوط به"گوساله پرواری" (٣٣.١٤ درصد) و کمترین افزایش مربوط به "کود" (١.٠٣ درصد) بوده است.

شاخص قیمت تولیدکننده محصولات گاوداری‌های صنعتی کشور در فصل پاییز به عدد ٤٠٦,٥٧ رسید که نسبت به فصل قبل ٢٢.٠٨ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ٦٣.١٠ درصد افزایش داشته است. در این فصل بیشترین افزایش نسبت به فصل قبل مربوط به "گاو تلیسه " (٣١.١٨ درصد) و کمترین افزایش مربوط به "گاو نر داشتی"  (٢.١٥ درصد) بوده است.

شاخص قیمت تولیدکننده محصولات گاوداری‌های صنعتی کشور در فصل زمستان به عدد ٤٨١,١١ رسید که نسبت به فصل قبل ١٨.٣٤ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ٨٧.٤٢ درصد افزایش داشته است. در این فصل بیشترین افزایش مربوط به "گوساله پرواری" (٤٠.٧١ درصد) و کمترین افزایش مربوط به " شیر" (٤.٥٨ درصد) بوده است.

شاخص قیمت تولیدکننده محصولات گاوداری‌های صنعتی در استانهای خوزستان و کهگیلویه وبویر احمد به ترتیب با ٧٠,٦٢ و ٦٨.٧٦ درصد بیشترین افزایش را نسبت به سال قبل داشته‌اند.


شاخص قیمت تولید گاوداری صنعتی

برای مشاهده متن کامل خبر  به فایل پیوست   شاخص قیمت تولید گاوداری صنعتی شاخص قیمت تولید گاوداری صنعتی  مراجعه کنید.

انتهای پیام/ب

برچسب ها:

اقتصادی