مسقف سازی بازار آهنگران در انتظار دستور قضایی

به گزارش گروه شهری خبرگزاری فارس، سیدمصطفی حسینی کومله با بیان اینکه سابقه اصلاح سقف بازار آهنگران به بیش از 10 سال می رسد، اظهار کرد: در این پروسه و مقاطع مختلف، شهرداری به عنوان رسالت عمومی اصلاح سقف بازار و جداره ها را انجام داد، اما نکته اصلی این است که ماموریت شهرداری به طور معمول در عرصه عمومی شهر یعنی کف خیابان و زیرساخت است نه در جداره و و سقف، آن هم برای بازاری که مالکان متعددی دارد.

وی با بیان اینکه با توجه به شرایط، مدل کار برای اصلاح سقف و جداره های بازار آهنگران تغییر کرد، گفت: برای این کار به سمت اجرای مدل مشارکتی که مورد استقبال کسبه هم قرار گرفت، رفتیم؛ یعنی ما در طول زمان برنامه ریزی کردیم و مشخصا درباره جداره ها و سقف های بازار، انعقاد قرارداد با پیمانکار توسط کسبه انجام و در مرحله بعد شهرداری پیگیر موضوع شد و قرار بر این بود تا اصلاح زیرساخت، کف سازی، محوطه سازی و مبلمان شهری را انجام دهیم.

به گفته معاون برنامه ریزی و توسعه شهری شهرداری منطقه 12؛ حدود 2 یا سه سال پیش، جلسه ای در منطقه 12 تشکیل شد و با توجه به اینکه کسبه سوابق تلخی در گذشته از پیمانکار داشتند چراکه نیمه کاره کار را رها کرده بود، قرار بر این شد تا انعقاد قرارداد جداره و سقف به عهده کسبه باشد.

حسینی کومله گفت: در بازدیدی که اخیرا با یکی از اعضای شورای شهر تهران از بازار آهنگران داشتیم، بدعهدی پیمانکار به خوبی مشخص بود؛ به طوری که محدوده شرقی بازار را مسقف و بخش دیگر را نیمه کاره رها کرده بود.

معاون شهردار منطقه 12 با بیان اینکه امکان این امر که شهرداری ادامه کار را به عنوان تحویل گیرنده برعهده بگیرد وجود ندارد، توضیح داد: غیر از دستور مقام قضایی امکان ورود به این موضوع برای ما فراهم نیست، چون ادعای پیمانکار در آینده بابت مطالباتش ممکن است از شهرداری بیشتر شود. در حال حاضر هم در دستگاه قضایی در مرحله تامین دلیل هستیم و در صورتی که از مقام قضایی اجازه بگیریم خودمان کار را ادامه می دهیم چراکه کار باقی مانده و در نقاطی هم منتج به خطراتی شده است.   

وی درباره خطرات احتمالی در بازار آهنگران هم گفت: اگر قرار باشد اتفاقی رخ دهد و خطرناک باشد مثلا دیوار شکسته ای وجود داشته باشد، ما موظف هستیم بدون رضایت مالک یا مالکان اقدام کنیم، اما این به معنی تکمیل پروژه مسقف سازی نیست و نباید اشتباه گرفته شود. در نقاطی که خطر وجود دارد کمیسیون رفع خطر تشکیل دادیم و تدابیری اندیشیدیم.

حسینی کومله با بیان اینکه کسبه به دنبال این بودند تا شهرداری به این موضوع ورود داشته باشد، اظهار کرد: برای جلب اعتماد کسبه به دنبال این هستیم تا سردر بازارچه آهنگران را متناسب با شان آن دوباره طراحی و یا اصلاح کنیم.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی