به گزارش مشرق، غلامحسین اسماعیلی در ادامه سومین نشست خبری خود به گلایه برخی شهروندان در طولانی شدن رسیدگی به پروندههای ماده ۴۷۷ اظهار کرد: برنامه مشخصی در این حوزه تصویب و اجرای آن آغاز شد و تا امروز بخش زیادی از این پروندهها تعیین تکلیف میشود و پیشبینی میشود در بازه زمانی ۶ ماهه، پروندههای ماده ۴۷۷ که پروندههای طولانی و چند ساله بود، به روز شود.
بیشتر بخوانید
جزئیات نشست خبری سخنگوی دستگاه قضا
وی در پاسخ به سئوال دیگری درباره نصب کارتخوان در مطب پزشکان گفت: اولاً نصب کارتخوان در مطب پزشکان در قانون بودجه در راستای پرداخت مالیات پیش بینی شده و متولی اجرای آن سازمان امور مالیاتی و سازمان نظام پزشکی است. برای عدم نصب کارتخوان جرمانگاری و مجازاتی پیشبینی نشده است و مداخله دادستانها ابتدائا حمایت از حقوق شهروندان و حقوق عامه است. در این راستا برخی از همکاران ما ورود کردند و توصیه ما به سازمان نظام پزشکی و سازمان امور مالیاتی این است که پیگیر موضوع باشند.
سخنگوی دستگاه قضا تاکید کرد: بنابراین عدم نصب کارتخوان در مطب پزشکان جرم انگاری نشده اما اگر عدم نصب کارتخوان با ورود سازمان امور مالیاتی به معنای فرار مالیاتی باشد، تعقیب قضایی میکنیم زیرا فرار مالیاتی جرم است.
اسماعیلی در پاسخ به سوال دیگری درباره آخرین وضعیت پرونده سکه ثامن و طلای شادی گفت: در پرونده طلای شادی ۳ هزار و ۸۰۰ شاکی و در سکه ثامن، سه هزار و ۱۰ نفر شاکی داریم. اگر نهادهای متولی این حوزهها چشمشان باز میبود و وظیفه نظارتی خود را انجام میدادند، امروز با این وضعیت رو به رو نمیشدیم. متولیان کجا هستند که کار به اینجا میکشد و کار به دوش ما میافتد و اموالی هم که از متهمان شناسایی شده، کفاف بدهی آنها را نمیکند. دستور اخیری که صادر شده، این است که این پرونده سریعاً جمع و جور شود و اموال شناسایی شده در اسرع وقت بین مالباختگان به تناسب بدهیشان، توزیع شود. البته متهمان، چه استرداد اموال ۱۰۰ درصدی انجام شود چه نشود، به مجازات قانونی محکوم میشوند.
وی درباره ادعای برخی زندانیان مبنی بر برخوردهای نامناسب گفت: هیئتهایی تشکیل شد تا درباره چند زندانی که چنین ادعاهایی وجود داشت بروند و ادعاها را بررسی کند و گزارشها در هیئت حفظ حقوق شهروندی بررسی میشود. غیر از ماموریت آن هیئت هم، دو مورد را که رسانهها به صورت خاص نام برده بودند، شخصاً ورود کردم و بعد از بررسیهای دقیق به این نتیجه رسیدم که ادعاها صحت ندارد.
اسماعیلی اظهار کرد: کسی که جرمش اقدام علیه امنیت است و آن هم ارتباط با سازمان تروریستی منافقین که ۱۷ هزار ترور در کشور ما کرده است، یکی از این مدعیان بود. وقتی ورود کردیم دیدیم این فرد در ماههای اخیر بیش از ۱۰ مرتبه به بیمارستانهای خارج از زندان اعزام شده است. به خاطر ابتلای یک دیسک کمر خفیف در یک محله ۸ و در یک مرحله ۲۰ جلسه فیزیوتراپی انجام داده است. آن هم فیزیوتراپی که مردم به خاطر هزینههای بالا، از مراجعه به آن محروم هستند اما این فرد با این وضعیت ادعای بدرفتاری دارد.
سخنگوی قوهقضائیه تصریح کرد: فرد دیگر اتهام اقدام علیه امنیت و اهانت به نبی مکرم اسلام (ص) است که در ابتدا حکم اعدام گرفته و با عنایت و ارفاق نظام اسلامی، شخصی که در امالقرای اسلام به نبی مکرم اسلام اهانت کرده بود، از اعدام رهایی یافت. این فرد در این مدت ۲۳۰ ملاقات داشته و مکرراً به مراکز درمانی اعزام شده و با زندانیان درگیر شده و هم کتک زده و هم کتک خورده و تلویزیون زندان را شکسته و این فرد ادعا میکند در زندان با من بدرفتاری شده است. این دو موردی بود که در این چند روز شخصاً بررسی کردم.