کاهش دما تا ۸ درجه در شمال‌شرق/بارش‌های تازه از شنبه

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، براساس تحلیل نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی‌،‌ امروز در استان‌های سمنان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، شمال آذربایجان شرقی، شمال آذربایجان غربی، شرق  اصفهان و جنوب و غرب کرمان، در ساعات بعدازظهر و اوایل شب، رگبار موقت‌ باران همراه با رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

امروز در نوار شمالی کشور دمای هوا ۴ تا ۶ درجه و فردا در شمال شرق ۵ تا ۸ درجه سلسیوس کاهش می‌یابد و از پنجشنبه دما‌ روند افزایشی دارد.

روز چهارشنبه در استان‌های سمنان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، نیمه غربی یزد، اصفهان، کرمان و سیستان و بلوچستان، در ساعات بعدازظهر و اوایل شب، رگبار موقت‌ باران همراه با رعد و برق‌ پیش‌بینی می‌شود.

از بعد از ظهر چهارشنبه تا صبح پنجشنبه در شمال سیستان و بلوچستان وزش باد شدید پیش بینی می‌شود که می تواند موجب خیزش گردوخاک در این منطقه شود.‌

روز چهارشنبه ناپایداری‌ها در نیمه شرقی کشور به ویژه شمال شرق ادامه دارد و بیشینه بارش‌ها در استان‌های شمال خراسان رضوی و شمال خراسان جنوبی است.

روز پنجشنبه ناپایداری در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب به صورت رگبار و رعد و برق و وزش باد در جنوب شرق کشور پیش‌بینی می‌شود.

روز جمعه بارش پراکنده در شمال غرب، ارتفاعات البرز و شمال شرق کشور پیش‌بینی می‌شود و شنبه هفته آینده به دلیل گذر امواج تراز میانی جو در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب رگبار باران، رشد ابر، گاهی رعد و برق و وزش باد در شمال غرب، مرکز، ارتفاعات البرز و شرق کشور پیش‌بینی می‌شود.

از چهارشنبه شب تا پنج‌شنبه هفته جاری، وزش باد شدید در نوار شرقی کشور و در استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و شمال سیستان و بلوچستان سبب خیزش گرد و خاک خواهد شد؛ فردا سواحل غربی هرمزگان و جزایر جنوبی خلیج‌فارس مواج‌ است.

آسمان تهران فردا نیمه ابری در برخی ساعات رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود، بیشینه و کمینه دما فردا در تهران ۲۶ و ۱۸ درجه خواهد بود؛ کاربران همچنین می‌توانند وضعیت جوی تهران و‌ شهرهای دیگر را در چهار روز آینده در جداول زیر مشاهده کنند.

فردا اهواز با بیشینه دمای ۴۱ درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان خواهد بود.

روز آینده شهرکرد با کمینه دمای دو درجه بالای صفر خنک‌ترین مرکز استان خواهد بود.

میانگین بارندگی کل کشور از ابتدای سال زراعی (مهرماه ۹۷) تا این تاریخ ۳۰۰.۷ ‌میلی‌متر ثبت شد، میزان بارش در سال گذشته در این بازه زمانی ۱۵۰.۲ میلی‌متر بوده است، بنابراین بارش سال جاری‌ ۱۰۰.۲ درصد بیشتر از سال گذشته است.

میانگین بلندمدت بارندگی کشور در بازه زمانی مذکور ۲۱۵.۵ میلی‌متر بوده است که بارش سال جاری به ۳۹.۶ درصد بیشتر از سال بلندمدت است.

بیشترین میزان بارش در هفته سی و چهارم سال زراعی متعلق به مراوه تپه در استان گلستان به میزان ۶۷.۴ میلی‌متر بوده است.

در همین مدت میانگین گرم‌ترین منطقه، شوشتر در استان خوزستان به میزان ۴۱.۹ ‌‌درجه سلسیوس و میانگین سردترین منطقه قاملو در استان کردستان به میزان ۲.۴ درجه سلسیوس بوده است.

کاربران همچنین می‌توانند جزئیات دیگری از خبرنامه هفتگی هواشناسی کشاورزی را از اینجا مشاهده کنند.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اقتصادی