آمریکایی‌ها از توسعه فناوری اطلاعات در چین احساس خطر کردند

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،  در گفتگو ویژه خبرى سه شنبه ٣١ اردیبهشت، حسین میرزاپور کارشناس سیاست گذارى در فضاى مجازى و محمد شریفخانى استاد دانشگاه صنعتى شریف، به بررسى و تحلیل موضوع زنگ خطر وجود جنگ تجارى آمریکا و چین به حوزه فناورى اطلاعات و فضاى مجازى پرداختند.

در ابتدای برنامه، شریفخانی با اشاره به حوزه فناورى اطلاعات، اظهار کرد: امروزه مى بینیم که شرکت هاى آمریکایى بخش بزرگى از سهم بازار را به خود اختصاص داده اند، اما در کشور چین وضعیت کاملا متفاوت است.

وى ادامه داد: یک حجمه ى سنگین تجارى از سمت آمریکا به اروپا وجود دارد که مى توانیم آن را مشاهده کنیم.

استاد دانشگاه صنعتى شریف افزود: در حوزه نرم افزار و زیرساخت هاى مخابراتى وضعیت این چنین نیست و علاوه بر شرکت هاى آمریکایى، چینى‌ها هم ورود پیدا کردند و با جدیت عمل مى کنند.

میرزاپور در ادامه با بیان اینکه اینترنت نسل پنجم فراتر از یک فناورى است، تصریح کرد: ما در متن فقط بک فناورى به نام اینترنت نسل پنجم مى بینیم، اما در واقع چیزی بیش از یک فناورى است و سؤالى ایجاد مى شود با این عنوان که چرا اینترنت نسل پنجم زمین بازى را تغییر مى دهد؟

وى یادآور شد: این سرعت، حجم داده و اعتبار ارتباط اتفاقى است که اینترنت نسل پنجم با خود همراه دارد و لازم به ذکر است که شرکت هوآوى سرمایه بسیار زیادى در این حوزه دارد.

کارشناس سیاست گذارى در فضاى مجازى با تاکید بر اینکه اینترنت نسل پنجم از نگاه هاى سنتى فاصله گرفته است، عنوان کرد: اینترنت نسل پنجم از نگاه سنتى فاصله گرفته و به خاطر همین به نظر مى آید که بحث اینترنت بهانه اى شده که شرکت‌ها احساس خطر کنند که چرا بزرگترین شرکت چینى در متن توسعه فناورى است؟ و همین را یک دستاویز قرار دادند.

در حال تکمیل ...

برچسب ها:

سیاسی