افزایش ظرفیت تولید کم‌مصرف‌ترین دستگاه پخت جهان توسط محققان داخلی

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، یک شرکت دانش بنیان داخلی که موفق به تولید کم‌مصرف‌ترین دستگاه پخت نان جهان به لحاظ میزان مصرف انرژی شده است با کمک صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری موفق به ارتقای خط تولید و نیز افزایش ظرفیت تولید محصولات خود شد.

ابوالقاسم اسحق‌آبادی مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: دستگاه فر طبقه‌ای پخت نان حجیم و نیمه حجیم، با حرارت صددرصد غیر مستقیم با استفاده از انواع سوخت‌های گاز یا گازوئیل یا چوب محصولی است که ما بابت آن از صندوق نوآوری و شکوفایی تسهیلات دریافت کردیم.

وی افزود: این دستگاه پرتابل و دانش بنیان، کم‌مصرف‌ترین دستگاه پخت جهان به لحاظ میران مصرف انرژی است که برای پخت انواع نان لواش، تافتون، بربری، سنگک، شیرمال، نان قندی و کاک بدون دخالت دست کاربرد دارد.

مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان با بیان اینکه این دستگاه ثبت اختراع شده است و هیچ‌گونه مشابه خارجی ندارد، عنوان کرد: این دستگاه در حال حاضر به 38 کشور دنیا صادر می‌شود.

اسحق‌آبادی، امکان تفکیک فضای پخت از فضای عرضه و بسته‌بندی، حرارت صددرصد غیرمستقیم، راندمان بالای تولید، کاهش دخالت دست در پخت نان، امکان تولید انواع نان و کاهش ضایعات آن را از مزایای این دستگاه برشمرد و اظهار داشت: غیر مستقیم بودن حرارت، مانع از آلودگی هوا و محیط کار و بستر پخت می‌شود.

وی درباره میزان اشتغال‌زایی این شرکت نیز گفت: شرکت ما تاکنون موفق به ایجاد اشتغال برای 98 نفر شده است.

مدیر عامل شرکت دانش‌بنیان همچنین به میزان کارایی تسهیلات دریافتی از صندوق نوآوری و شکوفایی برای ارتقای سطح تولید در این شرکت اشاره کرد و گفت: این تسهیلات خیلی به ما کمک کرد و پول بابرکتی بود. ما با استفاده از این تسهیلات، ماشین‌آلات خط تولیدمان را به‌‌روز کردیم. این تسهیلات همچنین باعث شد توان تولیدمان افزایش پیدا کند و از نظر ارتقاء سطح کیفی با توجه به بحث صادرات، قدرت خوبی به ما داد و امروز می‌توانیم محصولاتی با کیفیت‌تر نسبت به گذشته تولید کنیم.

وی تأکید کرد: به‌روز کردن تجهیزات خط تولید علاوه بر افزایش کیفیت محصولات، باعث شد سرعت تولیدمان نیز افزایش پیدا کند و در مجموع ما از تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی رضایت داشتیم و جای تشکر دارد.

انتهای پیام/