عضو حزب منشعب شده از اعتماد ملی گفت: با همه احترامی که برای عزیزان حاضر در این شورا قائلم ولی باید بگویم که پارلمان اصلاحات یک بازی سیاسی بیشتر نیست.
قربانعلی قائمی، عضو حزب مشعب شده از اعتماد ملی و فعال اصلاح طلب در گفتوگو با خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، به ارزیابی عملکرد لیست امیدیها در مجلس و شوراهای اسلامی شهر و روستا پرداخت و گفت: متاسفانه باید گفت که امروز بسیاری از افراد حاضر در لیست امید که به مجلس و شوراها راه یافتند و بر کرسی های انتخابی مردم، تکیه زده اند، یا نخواسته و یا نتواسته اند که در چارچوب برنامهها، اهداف و مأموریتهای اصلاح طلبان حرکت کنند و امروز هم به احدی پاسخگو نیستند موضوعی که بیش از تمام مسائل دیگر مردم و طیف اصلاح طلب را از افراد اثرگذار دور کرده است.
وی با اشاره به طولانی شدن روند پارلمان اصلاحات و تناقضات گفتاری این جریان برای این موضوع گفت: بهطور معمول صحبتهای من برای بعضی از دوستان هماندیش خوشایند نیست اما باید گفت که پارلمان اصلاحات بیش از آنکه بر مبنای تاسیس پارلمانی فراگیر پایهگذاری شده باشد، نوعی بازی شورای عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح طلبان است.
وی ادامه داد: این شورا برای انتخابات سال ۹۴ و قبل از آن، در ارتباط با انتخابات مجلس شورای اسلامی شکل گرفت و البته به هیچ وجه قرار نبود این شورا به نهادی پایدار تبدیل شود که هیچ جایگاه حقوقی و قانونی نداشته باشد .
این فعال اصلاحطلب تشریح کرد: افراد حقیقی و افراد حقوقی بسیاری در کشور وجود دارند، افراد حقیقی که کاملا مشخص و با شناسنامه بوده و معرف مردم هستند، اشخاص حقوقی هم بایستی فرآیندی را در قانون طی کنند تا با شناسنامه، ساختار و وظایف مشخص به مردم معرفی شوند که در مورد شورای عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح طلبان چنین اتفاقی نیفتاده است.
وی ادامه داد: در قانون جدید احزاب هم جبهه اصلاحات تعریف شده است و جبههها میتوانند ساختاری قانونی برای هماهنگی و همکاری و برنامهریزی مشترک احزاب باشند اما شورای عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح طلبان به نظر من هیچ جایگاه قانونی نداشته و ندارد و متأسفم که در سپهر سیاسی کشور در حال نقش آفرینی است اما تاکنون هرگز مسئولیت اقدامات خود را نپذیرفته است.
قائمی تصریح کرد: شورای عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاحطلبان که امروز با عنوان شورای عالی هماهنگی اصلاح طلبان فعالیت می کند(که البته خود این تغییر عنوان هم خواسته یا ناخواسته تخلف از خاستگاه اولیه آن است)، نمیتواند مسئولیت خودش را در قبال انتخاباتی که سیاستگذاری و اجرایی کرده و مردم را به رای دادن درباره کاندیدای مورد نظر خود در انتخابات ریاست جمهوری و افراد حاضر در لیستهای امید در انتخابات مجلس و شوراها تشویق کرده ، پاسخ دهد و حتی نمایندگان لیست امید در کشور را هم به خوبی به مردم معرفی کند.
فعال اصلاح طلب در پایان با اشاره مجدد به موضوع پارلمان اصلاحات خاطر نشان کرد: من مجددا تأکید میکنم و با همه احترامی که برای عزیزان حاضر در این شورا قائلم ولی باید بگویم که پارلمان اصلاحات یک بازی سیاسی بیشتر نیست.
انتهای پیام/