به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس، در حال حضار در کنار تخلیه کشتی ۳۳ هزار تنی حامل شکر خام، کشتی «هایشن» در حال تخلیه ۲۷ هزار تن روغن و کشتی «ماینا» در حال تخلیه ۵۸ هزار تن ذرت در بندر امام خمینی(ره) است که مربوط به شرکت پشتیبانی امور دام و شرکت بازرگانی دولتی است.
همچنین امروز در بندر امام کشتی ۶۶ هزار تنی در حال تخلیه ذرت و کشتی ۵۰ هزار تنی در حال تخلیه کنجاله سویا است.
برجهای مکنده غلات در بندر امام هر کدام ۶۰۰ تن بر ساعت تخلیه دارند و جمعا ۱۲ دستگاه برج مکنده غلات در بندر امام فعال است.
صادرات سنگ آهن و کلینکر به عنوان ماده اولیه سیمان نیز از بندر امام خمینی(ره) انجام میشود، ضمن آنکه این بندر محلی برای صادرات و واردات و ترانزیت مواد نفتی است. در این بندر همچنین انبارهای مختلف برای ذخیره کالای اساسی وجود دارد.
بندر امام خمینی(ره) به عنوان بندر هاب تخلیه و بارگیری غلات در کشور امروز یکی از فعالترین بنادر کشور است و حضور کشتیهای مختلف و پهلوگیری آنها در این بندر بسیار زیاد است.
وسعت بندر امام خمینی(ره) ۱۱ هزار هکتار است و این بندر دارای جرثقیلهای پیشرفته تخلیه و بارگیری است که زمان توقف کشتی پشت اسکلهها را کاهش میدهد.
کشتیها برای ورود به بندر امام خمینی(ره) در ۴۰ مایلی بندر که لنگرگاه است متوقف میشوند و سپس با بندر ارتباط برقرار میکنند و به همراه راهنما در بندر پهلوگیری میکنند.
در بندر امام خمینی(ره) ۴۰ پست اسکله داریم که همه فعال هستند.
صادرات فولاد خوزستان امروز از بندر امام خمینی(ره) انجام میشود.
انتهای پیام/