به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دیلیمیل، نتایج یک مطالعه جدید که توسط دانشگاه تافتس صورت گرفته بیانگر آن است که رژیم غذایی نامناسب منجر به بروز سالانه دهها هزار سرطان در آمریکا میشود.
این بررسی تأکید میکند، مصرف فستفود، سیب زمینی سرخ کرده، نوشیدنیهای شیرین و عدم مصرف میوه و سبزیجات منجر به بروز سرطان و شایع شدن این بیماری شده است.
در حالیکه نرخ ابتلا به بعضی از سرطانها با کاهش مواجه است، همچنان نرخ بروز سرطانهای مرتبط با چاقی و اضافهوزن رو به افزایش است.
آمارها بیانگر آن است، سرطان روده شایعترین نوع سرطان در آمریکاست که به میزان قابل توجهی جوانان را نیز درگیر خود کرده است.
نتایج بررسیها نشان داده است، میان اضافهوزن و بروز 6 نوع سرطان ارتباط تنگاتنگی وجود دارد؛ بیش از 60 درصد از آمریکاییها دارای اضافه وزن و حدود 40 درصد این افراد به یک نوع از سرطان مبتلا هستند.
انجمن سرطان آمریکا (ACS) ، چاقی را مهمترین عامل خطر برای سرطان سینه، کولورکتال، مری، کلیوی و پانکراس دانسته است.
این انجمن همچنین چاقی را یک عامل خطر احتمالی برای سرطانهای کیسه صفرا، کبد، رحم، تخمدان و همچنین لنفوم غیر هجومی و بعضی از انواع سرطان پروستات میداند؛ به طوریکه سرطان در ایالات متحده رو به کاهش است ولی موارد سرطانهای مرتبط با چاقی همچنان افزایش مییابد و هیچ نشانهای از توقف یا کاهش وجود ندارد زیرا هر روز تعداد بیشتری از آمریکاییها دچار چاقی میشوند.
دانشگاه تافتس یکی از دانشگاههای ایالات متحده آمریکاست و در ماساچوست واقع است؛ ناصر طالبزاده پزشک ایرانی از دانش آموختگان دانشگاه تافتس است.
انتهای پیام/