صندوق سرمایه گذاری خطر پذیر از شرکت‌های دانش بنیان حمایت می‌کند

جبار علی ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس با اشاره به اهمیت مقوله تولید و تجاری سازی فعالیت های علمی گفت: یکی از برنامه‌های اصلی این  دانشگاه حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و مراکز رشد است که در این رابطه صندوق سرمایه گذاری خطر پذیر را راه اندازی کردیم که با استفاده از ظرفیت دانش آموختگان خود بتوانیم به دانشگاه نسل سوم تبدیل شویم.

وی افزود: در اولین گام در سال جاری تلاش می کنیم  ۳۷شرکت دانش بنیان خود راکه تعدادی از آنها مراکز رشد هستند را به ۵۰شرکت و مرکز افزایش دهیم.

ذاکری ادامه داد: طی ۲ماه گذشته با رونمایی و تولید سرنگ اینفلیتور که برای جراحی عمل های قلب استفاده می شود پیشرفت و شتاب خوبی داشته ایم که در این راستا برای موفقیت های بیشتر حمایت از شرکت های نوپای دانشجویی را در دستور کار خود داریم زیرا افزایش مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان می توانند نتایج خوبی را در تولید محصولات تحریم شده مختلف داشته باشند.

رئیس دانشگاه علم و صنعت تصریح کرد: در حال حاضر این دانشگاه دارای ۴ شرکت دانش بنیان کارآمد و اثر بخش است که البته تا ۳ماه دیگر در شهریور ماه ۴شرکت دیگر را راه اندازی خواهیم کرد.

وی درباره صندوق سرمایه گذاری خطر پذیر خاطر نشان کرد: این صندوق دارای یک و نیم میلیارد تومان اعتباراست که ۴۰ درصد به دانشگاه تعلق می‌گیرد و ۶۰درصد دیگر مربوط به بخش خصوصی است.

ذاکری در پایان یادآور شد: نرخ بازگشت سرمایه در تولیدات شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد که از سوی صندوق سرمایه گذاری خطر پذیر حمایت می شوند ؛ بالا است.به طور مثال اکنون ۲۰هزار قطعه سرنگ اینفلیتور برای استفاده در جراحی های عمل قلب باز تولید شده است اما نیاز کشور در حال حاضر ۳۰۰هزار عدد سرنگ بوده که برای رسیدن به این تعداد صندوق حمایت می‌کند.
انتهای پیام/