به گزارش مشرق، محمدرضا باهنر دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری صبح امروز در نشست خبری که برگزار شد، اظهار داشت: سیزده آبان امسال ویژگیهای خاص خود را داشت و با عظمت برگزار شد و دلیل این عظمت هم این بود که سیزده آبان امسال بین اربعین و صفر قرار گرفت.
باهنر افزود: دشمنان ما چون به مسائل فرهنگیمان ورود ندارند همواره اشتباهات را تکرار میکنند و شاهدیم که آقای ترامپ دور جدید تحریمها را در سیزده آبان کلید زد اما این ایام به کمک ملت ما آمد و حماسهای خلق شد و شعار مرگ بر آمریکا در بیش از از هزار شهر کشور طنینانداز شد.
بیشتر بخوانید:
وی ضمن با اشاره به راهپیمایی اربعین امسال با بیان اینکه هم از دولت و مسئولین امنیتی عراق و هم مسئولین خود تشکر میکنیم گفت: البته نقاط ضعف کوچکی هم بود و برخی زوار اذیت شدند. دولت هم باید مقداری زودتر به استقبال این اتفاق برود چون طبق پیش بینی ما این حرکت هرساله باشکوهتر برگزار خواهد شد.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در پاسخ به سوالی درباره ایرادات شورای نگهبان به fatf تاکید کرد: مجموع لوایح fatf مدتی است نقل محافل سیاسی شده است. از این کنوانسیون ها در گذشته هم داشتهایم و به بعضا تصویب شده و بعضا نشده است و اتفاق مهمی هم رخ نداده است.FATF کشورها را به سه گروه همکار، سرمایهگذاری با ریسک بالا و خط قرمزها تقسیم کرده که از اعضای آن میخواهد در مقابل این گروه سوم دست به عمل متقابل بزند.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه ایران مدتهاست در گروه دوم و پرریسک قرار دارد، اظهار داشت: : برخی این مسئله با برجام و 5+1خلط می کنند و طبیعی هم هست که برخی از این مفاد کنوانسیونها با اعتقادات و اصول قانون اساسی منطبق نباشد.
باهنر با بیان اینکه باید برای ورود به چنین کنوانسیونهایی شرط و شروط و حق تحفظ قائل شویم، خاطرنشان کرد: با توجه به ورود شورای نگهبان و بررسی CFT و ایرادهایی که آن را مغایر با قانون اساسی و احکام اسلام تشخیص داده است و با احتمال اینکه با نپیوستن ما به این کنوانسیون تحریمهایی فراتر از تحریمهای برجامی مواجه خواهیم شد، باید راهکار حق تحفظ را باز نگهداریم تا در صورتی که مجلس و شورای نگهبان نتوانند در ارتباط با این موضوع به یک اجماع برسند، مجمع تشخیص مصلحت نظام بتواند در این موضوع مهم تصمیم مناسب را بگیرد.
باهنر با بیان اینکه برخی مفاد با قانون اساسی منطبق نیست ولی این به معنای نپیوستن به کنوانسیون نیست گفت: باید حق تحفظ هایی بگذاریم و به نظر من باید یک حق تحفظ بگذاریم و ان اینکه تا آنجا ما به این کنوانسیون پایبندیم که قانون اساسی اجازه دهد، کافی است.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در پاسخ به سوالی درمورد نواصولگرایی تصریح کرد: هنوز توفیق نیافتم مانیفست عزیزانی که نواصولگرایی را مطرح میکنند بخوانم. ما باید بیشتر دنبال محتوا باشیم تا شکل. در دهه های گذشته جناح ها انواع اسامی را داشته اند و خیلی نه شفا میدهند و نه کار را خراب می کنند و نه باید روی عناوین توقف داشته باشیم.
وی افزود: برای آینده مردم سالاری دینی که بزرگتری ارث جامانده از امام است در غیبت چند حزب فراگیر نگرانم.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری اشاره کرد: در ابتدای تشکیل مجلس نهم به کمک جامعه روحانیت بایدها و نبایدهای اصولگرایی را نوشتیم که باید تبدیل به مانیفست شده و تبیین شود.
باهنر در پاسخ به برخی که میگویند اگر احزاب قوی شوند برای نظام مشکل ایجاد میشود، تصریح کرد: این توهم است چون احزاب در چارچوب نظام شکل میگیرند. در گذشته برخی فکر میکردند با داشتن یک حزب میتوانند با نظام مقابله کنند که در آن صورت آن با نیروهای امنیتی و اطلاعاتی طرف می شوند.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به نامه آیت الله یزدی به آیت الله شبیری زنجانی خاطرنشان کرد: چند وقت اخیر اتفاقاتی افتاده که اگر نمی افتاد بهتر بود. پیش از این استاد رحیم پور ازغدی نقد حوزه را داشت که برخی برآشفته بودند و مورد دیگر اشکال آیت الله مکارم شیرازی به قوه قضاییه بود و مورد اخیر نامه آیت الله یزدی به شبیری زنجانی بود. این مسائل قبل رسانه ای شدن راهکار دیگری هم دارد وگرنه اشکالی ندارد که مراجع نسبت به هم نظری داشته باشند.
باهنر در پاسخ به سوالی درمورد بحث های مطرح درخصوص کاندیداتوری لاریجانی برای انتخابات 1400گفت: انتخابات کاملا در سرنوشتهای مردم موثر است و به همین دلیل مردم حساس هستند. یکی از دلایل اصلی اینکه انتخاباتها را دوتا دوتا برهم منطبق کردیم این بود که فضای کشور همیشه انتخاباتی نباشد.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در عین حال افزود: در احزاب اگر در این باره بحث شود اشکال ندارد اما نباید رسانهای شود و اینکه دو جریان عمده بر سر کاندیداتوری آقای لاریجانی توافق کنند خیلی زود است و من الان موضعی ندارم که بیاید یا نیاید. اساسا شرایط هم طوری نیست که امکان اظهار نظر در این خصوص باشد. آقای لاریجانی شخصیت مهمی است و عده ای معتقدند ظرفیت نامزدی ریاست جمهوری را دارد ولی شرایط کنونی زمان مناسبی برای بحث های انتخاباتی نیست.
وی ضمن انتقاد از مناظرات تلویزیونی در دوران انتخابات گفت: این مناظرات مانند مسابقه فوتبال است که همه دور تلویزیون جمع می شوند و تماشا می کنند و در آن هرکس بتواند ضربه فنی و سکندری خوبی به طرف مقابل بزند و طرف مقابل را لوله کند میتواند فضا را به نفع خود تغییر دهد. گاها به شوخی میگویم اگر شورای نگهبان کوتاه بیاید دور آینده حتما یک «شومن» رییس جمهور می شود.
باهنر در پاسخ به سوالی درخصوص مواضع ترامپ علیه ایران با بیان اینکه ترامپ به دنبال بجنگ تا بجنگیم است اما از مواضع خود عدول کرده است، تصریح کرد: تحریمهای قبلی چهار قطعنامه شورای امنیت را همراه داشت اما اکنون اقدامات آمریکا در برابر ماست.
وی در عین حال تاکید کرد: تحریمها هم جدی است و دولت باید خود را برای مقطع زمانی تحریم مجهز کند و نیازها و منابع ارزیمان باید در جداولی بررسی شود. مطمئنم تا سال آینده در بحث کالاهای اساسی و دارو مشکلی نداریم اما اینکه درآمدهای ما دستخوش تغییر میشود یا نه باید بگوییم بله.
باهنر با تاکید بر اینکه ما باید تحریمها را دور بزنیم و هزینههایمان برای این دور زدن بیشتر میشود و باید طرح و برنامه وجود داشته باشد، خاطرنشان کرد: یک نبرد رسانهای و اقتصادی ایجاد شده و مهم این است که کدام طرف زودتر جا میزند. حتی زمان اوباما خود اوباما گفته بود تحمل بیش از چند ماه تحریم را ندارند کما اینکه شاهدیم همین اکنون عقب نشینیهایی کردهاند و ما مطمئن هستیم که سیاست ترامپ قابل استمرار نیست و اگر به این جمعبندی میرسید که لشکرکشی میتواند ایران را از پا در آورد این کار را میکرد.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری تاکید کرد: ما باید یک دوران مدیریت گذار از تحریم را داشته باشیم و شفافتر با مردم صحبت کنیم.