سلاح هسته‌ای هیچگاه در دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران قرار نداشته است

سلاح هسته‌ای هیچگاه در دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران قرار نداشته استبه گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سلاح هسته‌ای هیچگاه در دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران قرار نداشته و این موضوع علاوه بر اینکه مستند به فتوای رهبر معظم انقلاب می‌باشد، با توافق برجام نیز که اجرای تعهدات ایران ۱۴ بار از سوی آژانس بین المللی هسته‌ای مورد تایید قرار گرفته است، به اثبات رسیده است. استفاده از دانش هسته صلح امیز که در برجام نیز مورد تاکید قرار گرفته است از حقوق بدیهی ایران و موضوعی کاملا روشن و شفاف است.
آماده تعامل، گفتگو و رفع سوء تفاهمات با برخی کشور‌های حوزه خلیج فارس بوده و خواهیم بود. این دیگران بوده اند که تاکنون به ندای خیرخواهانه ایران در جهت کاهش تنش و تلاش برای تحکیم صلح و ثبات منطقه پاسخی نداده اند.

ایران طی سالیان گذشته همواره تکرار کرده است که آماده انعقاد یک پیمان عدم تعرض و تجاوز با این کشور‌ها جهت ایجاد اعتماد و کمک به رفع نگرانی‌های ناشی از القاء ترس دیگران بوده است.
بهرام قاسمی طی کنفرانس "کاهش تنش در خلیج فارس" در مجلس سنای فرانسه: برقراری صلح، امنیت و ثبات در منطقه زمانی می‌تواند با واقعیت همراه شود که منافع تمامی کشور‌های خلیج فارس در نظر گرفته شود. برجام حاصل حسن نیت ایران و یک تلاش طولانی مدت چند جانبه، جمعی، خرد گرا و یک اقدام موفق دیپلماتیک بود.
نباید اروپا اجازه میداد که یک کشور و یک طرف این تفاهم بصورت یکجانبه و خلاف موازین بین المللی آن را که به تایید شورای امنیت رسیده و از پشتوانه قطعنامه ۲۲۳۱برخوردار بود، نقض نماید.
آمریکا باید بیاموزد با ملت بزرگ ایران نباید به درشتی سخن گوید.
ملت ایران در طول تاریخ و به روش‌های گوناگون و خاص خود هر متجاوزی را رام و آرام نموده است. زبان مردم ایران زبان احترام و تکریم است.
این یک قصه تلخ و بسیار خطرناک است که عضو دائم شورای امنیت، یک قطعنامه شورای امنیت را نقض می‌کند و شوربختانه از دیگر کشور‌های عضو شورای امنیت و سایر ملل می‌خواهد تا آنان هم خطای راهبردی او را تکرار کنند و با زورمداری تمام دیگر کشور‌ها را به تحریم ایرانیان فرا می‌خواند.

ایران اعتقاد راسخ دارد که هیچ کشوری در این منطقه نمی‌تواند به تنهایی تضمین کننده صلح و ثبات و امنیت خود باشد
برای یک ثبات پایدار و صلح و امنیت همه کشور‌های منطقه باید در یک تلاش جمعی با اراده‌ای راسخ و در یک همکاری مشترک در این مسیر بطور مشترک اقدام نمایند. شایان ذکر است این کنفرانس با حمایت گروه دوستی فرانسه - ایران مجلس سنای فرانسه و نیز همکاری و مشارکت موسسه تحقیقاتی و مطالعات مدیترانه و خاورمیانه (iReMMO)، کنفرانسی در مجلس سنای این کشور برپا شد.
در این کنفرانس که روز دوشنبه ۲۷ ماه می (ششم خرداد) در مجلس سنای فرانسه برگزارشد، تعدادی از صاحبنظران، شخصیت‌ها و سیاستمداران فرانسوی و ایرانی، سخنرانی کردند.
 همچنین فلیپ بونکارر رییس گروه دوستی فرانسه و ایران و معاون کمیسیون امور اروپا مجلس سنای فرانسه، آنیس لووالوآ معاون موسسه تحقیقاتی مطالعاتی مدیرترانه و خاورمیانه (iReMMO)، رنه دانزی عضو کمیسیون امور خارجه، دفاع و نیرو‌های مسلح مجلس سنا سخنرانی کردند
بعلاوه بهرام قاسمی سفیر جمهوری اسلامی ایران در فرانسه، امانوئل دوپویی مشاور حوزه دفاع، امنیت و تسلیحات و رییس موسسه آینده نگری و امنیت در اروپا موسوم به (IPSE)، کلمان ترم متخصص جغرافیای ایران و مدیر تحقیقات در مرکز ملی پژوهش‌های علمی فرانسه (CNRS) و دیدیه بیلیون متخصص خاورمیانه و ترکیه و مدیر ارشد در موسسه روابط بین الملل و استراتژی فرانسه (IRIS)، درباره مسائل خلیج فارس به مناظره پرداختند.

انتهای پیام/

برچسب ها:

سیاسی