ماجرای رقص مختلط در مدرسه/ این کلیپ‌ها دست از سر آموزش و پرورش بر نمی‌دارند

خبرگزاری فارس ـ گروه آموزش و پرورش: حکایت این روزهای آموزش و پرورش، حکایت عجیبی شده است؛ ۳ هفته پیش بود که خبر ورود دی‌جی‌ها به مدارس منتشر شد و همزمان با آن کلیپ‌های متعددی در سطح وسیع از همخوانی دانش‌آموزان با ترانه‌ای مبتذل از یک خواننده ایرانی در آن سوی مرزها، در فضای مجازی پخش شد.

همزمان با انتشار گسترده کلیپ‌ها، شبکه‌های خارجی نیز ورود کردند و به انتشار بخشی از این کلیپ‌ها در تمام ساعات خبری خود پرداختند.

اما از آن زمان تاکنون به رغم تمام پیگیری‌های آموزش و پرورش، شاهد کلیپ‌های جدیدتری هستیم که از فضای مدارس منتشر می‌شود؛ یکی از این موارد مربوط به رقص دانش‌آموزان در مدرسه‌ای است که البته معلمان مرد و زن نیز در کنار دانش‌آموزان به رقص می‌پردازند!

سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش ۱۷ اردیبهشت‌ماه در جلسه شورای عالی نماز با اشاره انتشار کلیپ‌هایی در فضای مجازی درباره مدارس، اظهار کرد: «مهم‌ترین هدف دشمنان تغییر هویت فرزندان ماست؛ هویتی که با آموزه‌های ایرانی و اسلامی عجین شده است».

وی با بیان اینکه امروز جنگ مستمر و بسیار عظیمی بر علیه کشور ما صورت گرفته است و هدف اصلی‌اش تغییر هویت نسل جدید ماست، گفت: «در این فضای ناجوانمردانه، دشمن از هر وسیله‌ای برای پیروزی و فتح سنگرهای خودش استفاده می‌کند که بیشترین سنگرها در عرصه تعلیم و تربیت است و امیدوارم با حضور و همراهی صاحبنظران حوزه آموزش و پرورش و خارج از آموزش و پرورش در این جنگ به پیروزی برسیم».

بطحایی ادامه داد: «گاهی شاهد هستیم دشمن به روش‌های مختلف تلاش می‌کند تا خانواده‌ها را نگران کند و کلیپ‌ها و تصاویری در فضای مجازی پخش می‌شود که هرچه توجه می‌کنیم بیشتر به این می‌رسیم که هدف اصلی آن، ناامید کردن مردم متدین و انقلابی است».

وی با تأکید بر اینکه هدف دشمن بی اعتماد کردن مردم به آموزش و پرورش و معلمان است، افزود: «اخیراً هم کلیپ‌هایی به سرعت در فصای مجازی پخش شده و نگرانی‌هایی را ایجاد کرده که باعث می‌شود به این مقوله توجه بیشتری شود و باید در فرایندهای آموزش و پرورش دقت بیشتری داشته باشیم».

وزیر آموزش و پرورش گفت: «از دیروز ۳ متخصص را مأمور بررسی این موضوع کردم تا ریشه تولید این کلیپ‌ها مشخص شود زیرا اعتماد عمومی و باور مردم متدین را نگران می‌کند؛ امیدوارم پلیس فتا هم در این موضوع به ما کمک کند زیرا این کلیپ‌ها بی نام و نشان هستند و تصاویر پخش شده، مدرسه و معلم را القا می‌کند لذا حراست و بازرسی این موضوع را به ویژه موضوع اخیر را پیگیری خواهند کرد».

از آن زمان و به رغم پیگیری‌های وزارت آموزش و پرورش اما کماکان، کلیپ‌هایی از گوشه و کنار فضای مجازی سر در می‌آورد و به سرعت دست به دست می‌شود و دیگر در تمام کانال‌ها مشاهده می‌شود.

علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش ۲۸ اردیبهشت امسال به خبرنگار فارس گفت: «بررسی‌های ما حاکی از آن است که این کلیپ‌ها ۱۵ مدرسه را نشان می‌دهد البته آیا هر کلاسی، مدرسه است؟ اینگونه نیست بلکه برخی آموزشگاه هستند و برخی اصلا ربطی به آموزش و پرورش ندارند».

وی ادامه داد: «از ۱۵ کلیپ، ۷ کلیپ در مدرسه ضبط شده است و ۳ کلیپ در فضای کلاسی است مثلا یکی در مهد است؛ بر اساس دستور مقام عالی وزارت در حال شناسایی مدارس ۷ کلیپ هستیم؛ البته فضا یک جوری است که ممکن است شناسایی نشوند ولی تعدادی از مدارس شناسایی شده است و در دستور برخورد قرار گرفته است».

کاظمی اضافه کرد: «ابلاغ ۲ مدیر لغو شده است و بقیه هم در حال رسیدگی است؛ البته ما توضیح خواستیم که راستی آزمایی کنیم و حتی بازدید میدانی در حال انجام است؛ حتی یک مورد تخلف در آموزش و پرورش را نه می‌پذیریم و نه توجیه می‌کنیم».

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش چند روز پیش هم گفت: «۵ کلیپ منتشر شده درباره مدارس در فضای مجازی، توسط دشمن و فضاهای رسانه‌ای‌ آنها ساخته شده است».

اما حالا پخش کلیپ رقص دانش‌آموزان دختر در کنار معلمان مرد و زن، نگرانی‌های زیادی را برای خانواده‌ها ایجاد کرده است که واقعاً در مدارس ما چه می‌گذرد؟! 

در شرایطی شاید هیچ فردی باور نمی‌کرد که این کلیپ به مدرسه ارتباط دارد؛ روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجان غربی اعلام کرد: «ضمن تسلیت شهادت مولی المتقیان حضرت علی (ع) و گرامیداشت ایام لیالی قدر به استحضار مردم شریف استان می‌رساند متاسفانه در جریان اردیبهشت ماه و قبل از ماه مبارک رمضان، مسؤولین یکی از مدارس غیر دولتی شهرستان مهاباد بدون توجه به شعائر و ارز‌ش‌های اسلامی، جشنی را برپا نموده بودند که به محض اطلاع در زمان یاد شده، اداره آموزش و پرورش شهرستان مذکور با هماهنگی این اداره کل ضمن شناسایی افراد خاطی برخورد قانونی را متناسب با وضعیت خدمتی هر یک از نیروهای شاغل در واحد آموزشی انجام داده است.

همچنین  تصمیم‌گیری در خصوص موضوع ادامه فعالیت واحد آموزشی موصوف، به جهت تقارن با امتحانات خرداد ماه و رعایت مصالح آموزشی دانش‌آموزان ، به بعد از اتمام امتحانات موکول شده است.

مع الوصف آموزش و پرورش به عنوان نهاد تعلیم و تربیت، با مبنا قرار دادن ارزش‌ها و اعتقادات اسلامی، وظیفه خود می‌داند با جدیت موضوع را پیگیری نموده و با مسببان این رخداد برابر مقررات برخورد قانونی را معمول نماید».

به نظر می‌رسد وزارت آموزش و پرورش باید برای این کلیپ‌ها که گاه به گاه در فضای مجازی منتشر می‌شود، فکری کند؛ مسلماً کنترل بیش از ۱۰۰ هزار مدرسه کشور، کار راحتی است و تا نگاه‌ها تغییر نکند و فرهنگ‌سازی صورت نگیرد، هر بار باید منتظر ماند تا کلیپ جدیدی، حاشیه‌ساز شود. 

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی