جعفر مهراد بنیانگذار پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در گفتوگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس با بیان اینکه لندن در جذب دانشجویان بین المللی رشد سریع و رونق بی سابقه ای را تجربه می کند، گفت: براساس گزارش های آماری در سال تحصیلی ۲۰۱۸-۲۰۱۷ تعداد ۱۱۸ هزار و صد و چهل و پنج دانشجوی خارجی وارد لندن شده است که نسبت به سال تحصیلی ۲۰۱۷-۲۰۱۶ به میزان ۵/۳ درصد افزایش نشان می دهد.
وی خاطرنشان کرد: در بین دانشجویان بین المللی، چین بزرگ ترین بازار دانشجویی لندن به حساب می آید. تعداد دانشجویان چینی شاغل به تحصیل در لندن از سال ۲۰۱۱ تا کنون با رشدی برابر با ۸۹/۶ درصد به ۲۱۳۵۰ نفر می رسد.
ایالات متحده آمریکا و ایتالیا از نظر اعزام دانشجو به لندن در جایگاه دوم و سوم قرار دارند. تعداد دانشجویان این دو کشور در لندن به ترتیب ۷۱۰۵ و ۵۷۷۰ نفر است.
بنیانگذار پایگاه استنادی علوم جهان اسلام با بیان اینکه از سال تحصیلی ۲۰۱۷-۲۰۱۶، هند و چین دو کشوری هستند که از نظر اعزام دانشجو به لندن سریع ترین رشد را در میان کشورهای جهان دارند، خاطرنشان کرد: تعداد دانشجویان هندی شاغل به تحصیل در این شهر ۵۴۵۱ نفر است.
وی با تاکید بر اینکه لندن بیش از هر شهر دیگر دارای دانشگاههای تراز اول جهان است که دانشجویان بین المللی را از بیش از ۲۰۰ کشور جهان جذب می کند، گفت: لندن در رتبه بندی کیو اس ۴ دانشگاه در بین ۴۰ دانشگاه برتر و ۵ دانشگاه در بین ۲۰۰ دانشگاه ممتاز جهان دارد. تقریبا ۳۰ درصد از ۳۸۹ هزار و دویست و پانزده دانشجوی شاغل به تحصیل در لندن از کشورهای خارجی بوده و این دانشجویان در سال تحصیلی ۲۰۱۷-۲۰۱۶ به میزان ۳ میلیارد پوند برابر با ۳/۹۵ میلیارد دلار به اقتصاد انگلستان کمک کرده اند.
انتهای پیام/