به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از ستاد توسعه فناوری نانو، خشایار مهاجر شجاعی مدیر بخش بازرگانی و تحقیق و توسعه این شرکت گفت: در طول سال گذشته یک شرکت دانشبنیان ۱٫۵ میلیون یورو از محصولات نانویی خود را به کشورهای مختلف آسیایی، اروپایی و آفریقایی صادر کرده است، عراق، قطر، عمان، چین، ژاپن، روسیه، اتریش، آلمان و آفریقای جنوبی بخشی از مقاصد صادراتی ما در سال گذشته بوده است، در مجموع تاکنون محصولات نانویی شرکت دانشبنیان به ۲۵ کشور صادر شده است.
شجاعی درباره قیمت این فرشهای نانویی افزود: قیمت این فرشهای با فرشهای معمولی تفاوت ندارد و این موضوع مزیت رقابتی فرشهای نانویی شرکت دانشبنیان است، به دلیل بهرهمندی از نانوذرات آنتیباکتریال در نخهای مورداستفاده در این فرشها، رشد باکتری و کپک در این فرشها به شدت کاهش یافته و بسیار سلامت محور هستند بنابراین برای کودکان و افراد کهنسال که نسبت به آلودگیهای محیطی حساسیت بیشتری دارند، استفاده از این فرشهای نانویی مزیت زیادی دارد.
وی افزود: با توجه به قیمت برابر با محصولات فرش معمولی و وجود این مزیتهای فناورانه، مشتریان علاقه به استفاده از این فرشهای نانویی داشته و این موجب توسعه بازار فرشهای نانویی شده است، در منطقه خلیجفارس که رطوبت بالا است، پتانسیل رشد باکتری در فرش افزایش مییابد از این رو کشورهای حاشیه خلیجفارس نسبت به این محصولات علاقهمند هستند.
شجاعی گفت: در فرشهای ماشینی به دلیل ترکیباتی که برای جلوگیری از جدا شدن نخها از ساختار فرش استفاده میشود، فرش مستعد رشد باکتری است، بنابراین نانوذرات میتوانند برای جلوگیری از رشد کپک و باکتری در فرشهای ماشینی استفاده شوند. این شرکت برای فناوری استفاده شده در فرشهای نانویی، گواهی نانومقیاس و سیبسبز سلامت را دریافت کرده است.
انتهای پیام/