به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از اسلش گیر، ربات های یادشده که طراحی شاد و کودکانه ای دارند نه تنها بچه ها را نمی ترسانند، بلکه از فناوری های جدید برای شناسایی نشانه های هرگونه بیماری در بچه ها بهره می گیرند.
اگر رباتی با بررسی یک دانش آموز به بیمار بودن وی شک کند، اپراتور خود را از موضوع مطلع می کند تا وی بتواند موضوع را ارزیابی کرده و در مورد اینکه آیا باید وی به منزل فرستاده شود یا خیر، تصمیم بگیرد.
برای استفاده از این ربات، بچه ها تنها باید صورت، چشمان، گلو و دستانشان را به آن نشان بدهند و حسگرهای تعبیه شده بر روی ربات با بررسی این اعضای بدن و دمای بدن وی در مورد سلامت دانش آموز تصمیم می گیرند.
هدف اصلی از استفاده از ربات یادشده جلوگیری از گسترش بیماری های واگیردار و عفونی در مدارس به خصوص در فصول سرد سال اعلام شده است. سرعت بالای ربات های یادشده برای بررسی وضعیت سلامت هزاران دانش آموز از جمله دیگر مزایای آنها محسوب می شود.
البته برخی کارشناسان نگران نقض حریم شخصی دانش آموزان و جمع آوری انبوه اطلاعات در مورد آنها از طریق این ربات ها هستند و مشخص نیست اطلاعاتی که بدین شیوه جمع آوری می شود چگونه نگهداری می شود و چه تضمینی وجود دارد که این داده ها به دست هکرها نیفتد.
انتهای پیام/