به گزارش مشرق، خبر قتل همسر دوم محمدعلی نجفی همچنان در صد اخبار جنایی و سیاسی کشور قرار دارد و در روزهای گذشته ابعاد جدید پرونده با حضور خانواده مقتول و پیگیری آنها آشکار شده است.
برادر میترا استاد همسر دوم، با رد اتهاماتی که در روزهای گذشته توسط برخی کاربران فضای مجازی به خواهرش نسیت داده میشد، تقاضای قصاص کرده است و دادستان تهران نیز گفته است، روند مطروحه از جهت قانونی یک پرونده قتل خانوادگی محسوب میشود.
بیشتر بخوانید:
کیفرخواست محمدعلی نجفی صادر شد
قتل میترا استاد و اصل ماجرایی که نباید فراموش شود
روایت یک کارگردان از شخصیت میترا استاد
ماجرای نفاق در قتل همسر نجفی
کیفرخواست متهم نیز صادر شده و اتهامات وی عبارت است از قتل عمد خانم میترا استاد، حمل و نگهداری سلاح غیر مجاز و ایراد صدمه بدنی عمدی منتهی به جرح که در دادگاه به این اتهامات رسیدگی خواهد شد.
هرچند به گفته دادستان تهران این پرونده یک پرونده قتل خانوادگی است و انتظار میرود در مسیر قانونی و قضایی و بدور از حاشیههای سیاسی به آن پرداخته شود، اما بازهم برخی درصددند تا به انحای مختلف نجفی را تبرئه کرده و جنایت وی را تقلیل دهند.
در نمونه آخر این نوع اقدامات، روزنامه اصلاحطلب "آفتاب یزد" در شماره امروز خود با تشبیه محمدعلی نجفی به امثال شهید بهشتی، ناطق نوری و هاشمی رفسنجانی تلاش کرد تا مدعی شود وی نیز مانند این شخصیتها در معرض تهمتها قرار گرفته است.
این روزنامه نوشته است: "سال 1384، مرحومهاشمی رو به روی دوربین کمال تبریزی مینشیند و با بغضی تلخ میگوید: «روزی در جمع یاران به بهشتی گفتم: این تهمتهای تلخ آزارت نمیدهد؟ نگاهم کرد و گفت: «این آسیاب به نوبت است، نوبت تو هم خواهد رسید.» چقدر این روزها بیشما سخت میگذرد دوستان. من تا نیمهراه آمدهام، مشیّت این بود که بمانم تا نوبت به من برسد."
کذب بودن این ادعای هاشمی رفسنجانی بعدها از سوی منوچهر محمدی تهیهکننده فیلم انتخاباتی هاشمی رفسنجانی در سال 84، افشا شد و در مصاحبهای گفت: "خاطره شهید بهشتی زاییده ذهن من است. فکر کردم فضای اتهامی که آقای هاشمی با آن درگیر بودند را چطور بیان کنم و این بخش به خاطرم رسید!"
هرچند شهید بهشتی در طول حیاتش بارها از سمت هواداران سازمان مجاهدین خلق(گروهک منافقین) و اطرافیان بنیصدر مورد تهمت و دروغ قرار گرفت، اما آیا قیاس کردن مرحوم هاشمی و یا حجتالاسلام ناطق نوری با شهید بهشتی صحیح است و آیا انتقاداتی که به مشی سیاسی و سبک زندگی این دو نفر میشود، حقیقت ندارد؟
البته تهمت زدن به این دو شخصیت نیز حرکتی خلاف انصاف بود و رهبر معظم انقلاب نیز در خطبههای 29 فروردین سال 88، به دفاع از سابقه هاشمی و ناطق در دوران انقلاب کردند اما قطعا تشبیه یک قاتل به هاشمی رفسنجانی، ناطقنوری و بالاتر از همه شهید بهشتی، ظلم به این شخصیتها است که خودِ اصلاح طلبان بارها تلاش کردهاند آنها را به جناح خود منتسب کنند.
این روزنامه در یادداشت خود نوشته است: "این روزها همه از اصلاحات و کارگزاران و نجفی و آن 5 گلوله میگویند. این روزها هرکسی انگشت در کرده و در این سرزمین رسوایی میجوید انگار از یاد برده اند که؛ آسیاب همچنان به نوبت..."
در روزهای گذشته اصولگرایان بهجای انتساب نجفی به جناح مقابل، تلاش کردند تا صرفا از دریچه قضایی به موضوع نگاه کنند اما برخی افراد جناح اصلاحات تمام همت خود را بکار بستند تا علیه مقتولی که فرصت دفاع از خود ندارد پروندهسازی کنند. اگر تهمت زدن به نجفی بد است و باید جانب تقوا را رعایت کرد، قطعا اتهام زدن به مقتول نیز کار زشت و غیرانسانی است.
بعد از انتشار خبر قتل همسر نجفی، برخی خبرنگاران اصلاحطلب با پشت سر گذاشتن اخلاف و انسانیت، تهمت ارتباط میترا استاد با یک مرد بیگانه را دامن زده و وی را مهدورالدم دانستند. برخی نیز بدون اشاره به هیچ سندی مدعی شدند همسر دوم نجفی عامل دستگاههای امنیتی بوده است.
اعضای حزب کارگزاران نیز در این معرکه، علت این قتل را انتخاب نجفی بهعنوان شهردار تهران از سوی سایر احزاب اصلاحطلب دانسته و آنها را مقصر در مطرح شدن دوباره نام نجفی در فضای سیاسی کشور دانستند. در آخرین فقره نیز، آفتاب یزد در شماره امروز خود نام نجفی را در کنار شهید بهشتی و هاشمی قرار داده است تا بگوید او هم در معرض تهمتها قرار دارد در حالیکه تهمتهای منتسب به شهید بهشتی از ناحیه منافقین و از اساس کذب بوده و هست اما نجفی به جنایت در حق همسر خود اعتراف کرده آیا چنین قیاسی با شهید بهشتی "معالفارق" نیست؟