محمدعلی نمازی، عضو حزب کارگزاران در گفتوگو با خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان به تشریح اندیشه امام خمینی (ره) در مورد اقتصاد و معیشت گفت: یکی از ویژگیهای امام در عرصه تفکر و هم از باب عمل و اقدام، توجه ویژه به فقرا و مستمندان و محرومان و مستضعفین و قشر ضعیف بود.
وی ادامه داد: وقتی ما در بیانات امام در حوزه تفکر و اندیشه نگاه می کنیم، ایشان به صورت مکرر در مورد محرومان و مستضعفین و فقرا حمایت کرد و یکی از جملات معروفی که امام فرموند این بود که من یک موی این کوخنشین ها را به همه کاخنشین ها نمیدهم.
نمازی تصریح کرد: امام خمینی (ره) در همین راستا دائما به مسئولین و دولتمردان در مورد فکر کردن به اقتصاد و معیشت و ایجاد اشتغال برای جوانان، مخصوصا اقشار آسیب پذیر در عمل، سفارش میکردند.
وی خاطرنشان کرد: امام در عمل، خودشان بسیار ساده زیست بودند و آنهایی که امام را از نزدیک دیدند و با ایشان زندگی کردند ، میدانستند که امام از حداقل معیشت استفاده میکردند و سفره ایشان بسیار ساده بوده است و خودشان را مکلف به سادگی میدانستند چراکه الگوی ایشان امام علی(ع) بود.
نمازی تصریح کرد: امام راحل در عرصه عمل کمیته امام و جهاد سازندگی را با هدف سامان دادن به اقتصاد و معیشت محرومان و فقرا تشکیل دادند و در ابتدای پیروزی انقلاب بر روی کارهای های جهادی و حضور جوانان در این کارها تاکید داشتند.
این فعال سیاسی با اشاره به تشکیل بنیاد مسکن از سوی امام برای تامین مسکن برای فقرا خاطرنشان کرد: من عضوی از این مجموعه بودم و دیدم که همه با پشتکار، به دنبال تامین زمین و تقسیم زمین برای کسانی که مسکن نداشتند، بودند و این به یک حرکت سراسری در یک کشور مبدل شد، چراکه اولویت اصلی امام راحل حمایت از محرومان و توجه به اقتصاد و معیشت آنان بود.
انتهای پیام/