اسماعیل قادریفر رئیس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفتوگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس با بیان اینکه توسعه زیست بوم و کسب و کارهای نو از ابتدای کار سورنا ستاری در معاونت علمی در دستور کار معاونت قرار دارد، گفت: خوشبختانه در حال حاضر بیش از چهار هزار شرکت دانشبنیان در کشور داریم که مورد ارزیابی قرار گرفته و صلاحیتشان احراز شده است، همچنین شرکتهای سرمایه گذاری خطرپذیر نیز در حوزه دانش بنیان فعال شدهاند و این مساله میتواند به جریان اقتصاد دانش بنیان کمک کند.
وی اقتصاد دانشبنیان را زیربنای اقتصاد مقاومتی برشمرد و عنوان کرد: حرکت از اقتصاد نفتی به سوی اقتصاد دانشبنیان نیازمند حمایت از استارتاپهاست که این کار صورت گرفته است، اقتصاد دانشبنیان نهال باروری است که کمکم ریشههای آن رشد کرده و برای پیشرفت آن در آینده نیز برنامهریزی شده است.
به گفته قادریفر، بر این اساس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمایت از کسب و کارهای نو و استارتآپهای جوان را در دستور کار قرار داده که فعالیت استارتآپهای قوی در کشور موفقیت این بخش را نشان میدهد.
وی گفت: ما استارتاپهای موفقی در حوزه حمل و نقل بین شهری، فناوری اطلاعات و ارتباطات، گردشگری، سلامت، زیستفناوری و غیره داریم و میتوانیم بگوییم بزرگترین استارتاپ خاورمیانه، ایرانی است.
انتهای پیام/