رونق صنعت ساختمان ۱۲۰ صنعت دیگر را از رکود خارج خواهد کرد/ فاینانس ۲ میلیارد یورویی برای فعال سازی صنعت واگن

رونق تولید داخل نیازمند توجه ویژه به صادرات غیر نفتیاسحاق جهانگیری گفت: رونق تولید داخل نیازمند توجه ویژه به صادرات غیر نفتی، صنعت ساختمان و رشته‌های صنعتی از جمله پتروشمی، خودرو سازی، واگن سازی و حمل و نقل عمومی است.

به گزارش  حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، اسحاق جهانگیری روز دوشنبه در حاشیه بازدید از شرکت واگن سازی تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: توجه به تولید داخل و پیشران‌های آن به دلیل تحریم‌های ظالمانه دشمنان باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه توجه به صادرات غیر نفتی بعنوان یکی از پیشران‌های رونق تولید داخل بسیار کار ساز است، افزود: امروز واحد‌های زیادی در داخل کشور از نظر قیمت و کیفیت به گونه‌ای طراحی شده اند که قابل رقابت با کالا‌های خارجی هستند.

معاون اول رئیس جمهوری یادآور شد: توجه به صادرات غیر نفتی ضمن ایجاد اشتغال می‌تواند باعث ارز آوری و رونق تولید داخل شود.

وی در ادامه یکی دیگر از پیشران‌های رونق تولید داخل را صنعت ساختمان عنوان کرد و افزود: صنعت ساختمان اگر رونق یابد، ۱۲۰ رشته صنعتی دیگر را نیز از رکود خارج خواهد کرد و وزارت راه و شهرسازی باید در خصوص سرعت بخشیدن به رونق بازار مسکن برنامه‌ای مدون و ویژه داشته باشد.

جهانگیری توجه به رشته‌های صنعتی از جمله پتروشمی، خودرو سازی، واگن سازی و حمل و نقل عمومی را یکی دیگر از پیشران‌های رونق تولید داخل عنوان کرد و یادآور شد: رونق هر کدام از این رشته‌های صنعتی که به دنبال خود حداقل ۱۰۰ واحد صنعتی را همراه دارند، نقش بسزایی در سرعت بخشیدن به تولید داخل دارد.

وی در ادامه صنعت واگن سازی و حمل و نقل عمومی را یکی از اولویت‌های صنعتی کشور دانست و گفت: صنعت واگن سازی از نظر رفاه، سلامت، مسائل زیست محیطی، کاهش ترافیک و صرفه جویی در مصرف انرژی بسیار مهم و مورد توجه است.

معاون اول رئیس جمهوری با اشاره به اینکه دولت در سال ۹۵ در حدود ۲ میلیارد یورو برای توسعه و فعال سازی صنعت واگن سازی از فاینانس کشور چین اختصاص داده است، اضافه کرد: ۲ هزار واگن قطار شهری طی پنج سال گذشته در اختیار حمل و نقل عمومی هشت کلانشهر کشور قرار داده شده است.

وی ادامه داد: امروز صنعت واگن سازی کشور از نظر طرحی، مهندسی و تولید به نقطه‌ای رسیده است که تمام نیاز‌های داخل و حتی منطقه را تأمین می‌کند و این صنعت باید با همین سرعت پیش رود.

جهانگیری تصریح کرد: نوسانات بازار ارز و تحریم‌های ظالمانه باعث قطع شدن خط فاینانس صنعت واگن سازی شده که همین امر موجب اختلالاتی در این صنعت شده است.

وی در پایان یادآور شد: وزارت صنعت، معدن و تجارت و سیستم بانکی کشور باید ساز و کاری برای کمتر آسیب دیدن صنایع از جمله واگن سازی از نوسانات بازار ارز را ایجاد کنند.

اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری امروز (دوشنبه) از شرکت واگن سازی تهران در مجموعه بزرگ فتح آباد شهرری بازدید کرد.
 
انتهای پیام/
برچسب ها:

سیاسی