«رونق تولید» راهبرد اساسی برون رفت از تحریم‌ها/ عزم جدی سازمان صنایع هوایی در ارتقاء قدرت رزم هوایی

وزیر دفاع گفت: "رونق تولید" راهبرد اساسی و تنها راه برون رفت از چالش‌های موجود و مقابله با تحریم‌های ظالمانه نظام استکباری است.
«رونق تولید» راهبرد اساسی برون رفت از تحریم‌ها/ تولید بیشتر «جت جنگنده کوثر» در دستور کار صنعت دفاعی/ عزم جدی سازمان صنایع هوایی در ارتقاء قدرت رزم هواییبه گزارش  حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، امیر سرتیپ حاتمی به همراه فرمانده نیروی هوایی ارتش و جمعی از مسئولین ارشد وزارت دفاع با حضور در شرکت صنایع هواپیما سازی وزارت دفاع (هسا) اصفهان از روند فعالیت‌های حوزه هوایی نیرو‌های مسلح بازدید و در جریان آخرین اقدامات ساخت و تولید جنگنده بومی کوثر قرار گرفت.

وزیر دفاع در بدو ورود به شرکت صنایع هواپیما سازی وزارت دفاع اصفهان (هسا) با حضور در جمع مدیران این صنایع با تأکید بر تحقق شعار سال مبنی بر (رونق تولید) در مجموعه وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح بخصوص هسا، این راهبرد اساسی را تنها را برون رفت از چالش‌های موجود و مقابله با تحریم‌های ظالمانه نظام استکباری دانست و افزود: متخصصین پر تلاش سازمان صنایع هوایی وزارت فاع در طول ۴۰ سال عمر پربرکت نظام اسلامی با عزم جزم و اهتمام ویژه، تمام تلاش خود را در راستای ارتقاء قدرت رزم هوایی به کار گرفتند که نمونه آن ساخت و تولید جنگنده بومی کوثر توسط فرزندان متخصص و متهعد سازمان صنایع هوایی در سال گذشته شاهد بود.

امیر سرتیپ حاتمی پرواز عملیاتی جت جنگنده کوثر در مراسم ۲۹ فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی ایران را بسیار غرور افرین و عزت بخش دانست و گفت: متخصصین صنایع هوایی وزارت دفاع مصمم اند با همکاری کامل نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و حمایت امیر سرتیپ خلبان نصیر زاده فرمانده نیروی هوایی ارتش در کمترین مدت زمانی نسبت به تولید و ساخت تعداد بیشتری از جنگنده کوثر در سال جاری اهتمام ورزند.

فرمانده نیروی هوائی ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز در این بازدید با اظهار رضایت از فرایند ساخت و تولید جت جنگنده بومی کوثر توسط سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع اظهار امیدواری کرد در آینده نزدیک شاهد تحویل گیری سایر فروند‌های جت کوثر و الحاق آن به ناوگان عملیاتی نهاجا باشیم.

رئیس سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع نیز در ابتدای این بازدید با ارائه گزارش از روند فعالیت‌ها گفت: سازمان صنایع هوایی به دنبال انجام راهبرد‌های مشخص متناسب با الگوی مصوب ستاد کل نیرو‌های مسلح در حوزه هواپیما، بالگرد و بالاخص موتور انواع هواگرد‌ها است تا در زمینه استقلال صنعت هوایی کشور گام‌های موثرتری بردارد.

امیر سرتیپ بنی طرفی تعامل این سازمان با نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سایر سازمان‌ها و نهاد‌های هوایی، هواپیمائی در کشور را بسیار خوب ارزیابی و بر ادامه ارائه خدمات تخصصی به صنعت هوایی کشور تأکید کرد.

انتهای پیام/
برچسب ها:

سیاسی