وی ادامه داد: بدهی مربوط به شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی وزارت ورزش و جوانان مربوط به اجاره خانههای کشتی عبدالله موحد و محمد بنا است که با توافق بین فدراسیون و این شرکت در قبال حسابهای فیمابین وزارت و فدراسیون، بخشی از آن پرداخت و مابقی در همان قالب به مرور انجام میشود.
حیدریان تصریح کرد: گزارش روشن حسابرسی مالی فدراسیون بجز سال ۱۳۹۷ تماماً با شرایط مطلوب به تصویب مجمع رسیده است. گزارشهای مالی و بودجه نیز در تمامی سمینار روسای هیئتهای کشتی به غیر از یک دو سمینار اخیر ارائه شده است. روسای هیاتها که در جلسات حضور داشتهاند کاملاً در جریان امور مالی اعم از میزان درآمد و بدهی فدراسیون هستند.
خزانه دار فدراسیون کشتی در مورد بدهیهای ارزی به اتحادیه جهانی کشتی نیز گفت: همانطور که پیش از این بنی تمیم سرپرست پیشین فدراسیون کشتی اعلام کرده بود تا اینجا بدهی فدراسیون کشتی به اتحادیه، در مجموع ۹۲ هزار فرانک سوئیس است که از این مبلغ، ۴۷ هزار فرانک آن مربوط به لایسنس کشتی گیران، مربیان و داوران در سال ۲۰۱۹ (از بهمن ماه ۹۷ به بعد) است، یعنی ۴۵ هزار فرانک باقی میماند. این ۴۵ هزار فرانک نیز مربوط به دوره مدیریتی پیش از بهمن ماه ۹۷ بوده است یعنی حدود ۶۵۰ میلیون تومان.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط اقتصادی کشور و وضعیت ارز، در دوران سرپرستی امکان پرداخت هزینههای لایسنس ۲۰۱۹ فراهم نشد که البته وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک باید در این زمینه رئیس فدراسیون آتی را کمک کنند.
حیدریان در پایان گفت: همانطور که عنوان کردم بدهیهای فدراسیون کشتی تا پایان دوره مدیریت رسول خادم حدود ۵ میلیارد تومان است و سایر ارقام اعلامی در این زمینه صحیح نیست. ضمن اینکه فدراسیون کشتی موفق به جذب سرمایهای حدود یکصد و پنجاه میلیارد تومان از طریق ساخت آکادمی کشتی در مجموعه ورزشی آزادی شده که ارزش افزوده نیز خواهد داشت.