به گزارش گروه شهری خبرگزاری فارس، این نشست که با هدف ظرفیت سازی و ارتقای دانش فنی در زمینه روش ها و پروژه های شاخص پایش سلامت پل ها و سایر سازه های عمرانی برگزار شد، مسعود صنایعی از اساتید دانشگاه تافس آمریکا (tufts university) و مشاور عالی طرح پایش سلامت برج میلاد، ضمن تشریح روش های پایش سلامت، به ارائه کاربرد این استراتژی در نگهداشت پل های سواره رو و سازه های بلندمرتبه پرداخت و برخی از تجربیات جهانی و مطالعات موجود در این زمینه را مورد بررسی قرار داد.
وی در این نشست، ضمن معرفی روش های مختلف پایش سلامت سازه های عمرانی از طریق ابزار دقیق و همچنین فرآیند مدل سازی به منظور تبدیل داده ها به اطلاعات کمّی و قابل اندازه گیری، به پرسش ها و ابهامات شرکت کنندگان پاسخ داد.
گفتنی است طی چند دهه اخیر، پایش سلامت سازه ها به عرصه تحقیقاتی گسترده ای تبدیل شده است چراکه شناسایی زودهنگام آسیب ها می تواند از خرابی فاجعه بار سازه ها جلوگیری کرده و برنامه ریزی برای اجرای اقدامات مرمتی را تسهیل کند. راهبری این تکنیک ها در مورد پل ها و سایر سازه های عمرانی شهر تهران، بر عهده کارشناسان گروه مقاوم سازی و پایش سلامت پل و ابنیه فنی سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران قرار دارد.
در نشست تخصصی پایش سلامت سازه های زیربنایی، رحیم زاده و بخشی از دانشگاه صنعتی شریف، شکیب از دانشگاه تربیت مدرس، عشقی از پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله، یکرنگ نیا از دانشگاه شهید رجایی، عطایی از دانشگاه علم وصنعت، عسگریان از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، اسفندیاری، نیوشا و شاه حسینی از دانشگاه امیرکبیر، لواسانی از دانشگاه خوارزمی، بی طرف از دانشگاه تهران و شمشیرساز از دانشگاه امیرکبیر حضور داشتند.
انتهای پیام/