اعتراض به هلند برای حمایت و پناه دادن به معاندان نظام/ سیاست اروپا در برابر حقوق بشر یک بام و دو هواست

اعتراض به هلند برای حمایت و پناه دادن به معاندان نظام/ سیاست اروپا در برابر حقوق بشر یک بام و دو هواست

به گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، هیئت پارلمانی جمهوری اسلامی ایران که به منظور شرکت در دیوان دعاوی بین المللی میان ایران و آمریکا در شهر لاهه به هلند سفر کرده بود، با رئیس کمیسیون سیاست خارجی و تعدادی از نمایندگان پارلمان این کشور دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار احمد امیرآبادی فراهانی عضو هیئت رئیسه مجلس به عنوان رئیس کمیته پارلمانی همراه با شوشتری و برزگر اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس و کاظمی سفیر ایران در هلند با طرف مقابل پیرامون مبارزه با تروریست و تحریم‌های ظالمانه آمریکا به گفتگو پرداختند.

هیئت پارلمانی هلند در این دیدار درباره برخی مسایل از جمله موضوع حقوق بشر در ایران انتقاداتی را مطرح کرده و مدعی شدند که اقدامات ضد حقوق بشری در کشورمان انجام می‌شود و مسیحیان در ایران از آزادی عمل مذهبی برخوردار نیستند.

در ادامه جلسه امیرآبادی فراهانی نماینده مردم قم در مجلس ادعا‌های هیئت پارلمانی هلند را بی اساس خواند و گفت: اقلیت‌های دینی در پارلمانی ایران دارای نماینده بوده و نمایندگان آن‌ها هم آزادانه از سوی مردم انتخاب می‌شوند و مسیحیان از آزادی کامل برای برگزاری مراسم‌های دینی خود در کلیسا‌ها برخوردار هستند. ارتباط بسیار خوب مسیحیان و مسلمانان در مجلس را می‌توان از مراسم افطاری بت کلیا نماینده آشوریان برای نمایندگان مسلمان کاملا مشاهده کرد.


رئیس هیئت پارلمانی ایران در هلند ضمن اعتراض به اعضای هیئت پارلمانی هلند نسبت به عدم برخورد دولت این کشور با تروریست‌ها و پناه دادن به آن‌ها هم اظهار کرد: در حالی که تعدادی از هموطنان ما در حمله تروریستی اهواز مجروح و شهید شده اند، اما هلند با پناه دادن به تروریست‌ها به ویژه گروه الاحوازیه در حقیقت از تروریست‌ها تاکنون به نوعی حمایت کرده است.

وی تاکید کرد: همچنین هلند از معاندان جمهوری اسلامی ایران در این کشور حمایت می‌کند.


امیرآبادی فراهانی در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به هیئت پارلمانی هلند تاکید کرد: شما چرا اجازه می‌دهید معاندان نظام جمهوری اسلامی ایران از انگلیس به پارلمان هلند بیایند و پارلمان این کشور محل رجوع معاندان شود.

نماینده مردم قم تصریح کرد: باید پرسید، چرا سیاست اروپا یک بام و دو هواست، اگر شما مدعی و نگران اقدامات ضد حقوق بشری در ایران هستید پس چرا نسبت به تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران هیچگونه عکس العملی ندارید و تنها وقتی به جرم تروریست‌ها یا قاچاقچیان مواد مخدر رسیدگی می‌شود، شما نگران نقض حقوق بشر در ایران می‌شوید؟


همچنین در بخش دیگری از این دیدار هیئت پارلمانی هلند نسبت به خروج آمریکا از برجام ابراز تاسف کرد که امیرآبادی فراهانی عضو ناظر مجلس در دادگاه بین المللی لاهه این تاسف را حلال مشکلات ایران ندانست و گفت: ما از اروپا اقدام عملی می‌خواهیم و قرار نیست اروپا به عنوان یکی از طرفین مذاکره در برجام در مورد اجرای تعهدات بی تفاوت باشد و جای سوال دارد که چرا شما در برابر تحریم‌های ظالمانه آمریکا سکوت کرده اید و سکوت در برابر تحریم‌های ظالمانه آمریکا در حقیقت کمک به این کشور و نوعی همراهی است که برای ما قابل قبول نیست.

وی تصریح کرد: حتی هلند در برابر قانون انسداد در این کشور هیچ اقدام عملی انجام نداده است، حال باید پرسید شما چه میزان نگران رسیدن دارو به بیماران در ایران هستید؟ یا اقدام پارلمان هلند و شما نمایندگان در عدم همکاری بانک‌های هلند با ایران چه بوده شاید بگوئید آن‌ها بخش خصوصی هستند درحالی که شما تعهد بین المللی دارید.

در ادامه جلسه امیرآبادی فراهانی رئیس کمیته پارلمانی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به موضوع گروه تروریستی داعش خطاب به هیئت پارلمانی هلند بیان کرد: شما چه میزان برای مبارزه با این گروه تروریستی هزینه کرده اید؟ قطعا هزینه ایران برای مبارزه با آن‌ها بیشتر بوده است. ما در منطقه بخصوص در عراق و سوریه برای مبارزه با داعش جنگیده ایم، اما متاسفانه برخی کشور‌ها که شما هم با آن‌ها روابط خوبی دارید، رسما از داعش بوسیله حمایت‌های مالی، اطلاعاتی، تسلیحاتی و ... حمایت کرده اند.

وی ادامه داد: ایران در کنار مبارزه با داعش برای جلوگیری از قاچاق مواد مخدر از نیروی انسانی و بودجه خود تاکنون هزینه کرده است، که این موضوع امنیت اروپا را به هم نوعی تامین کرده و در صورت ادامه تحریم‌های آمریکا، نباید اروپا دیگر توقع گذشته را داشته باشد، چون مبارزه باموادمخدر درسطح بین الملل هزینه دارد البته ما توان لازم برای مبارزه با مواد مخدر در کشورمان و تامین امنیت ملت خود را داریم.

انتهای پیام/
برچسب ها:

سیاسی