افزایش ۱۵۰درصدی تولیدات علمی دانشگاه محقق اردبیلی با کشورهای پیشرفته دنیا

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دانشگاه محقق اردبیلی، رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در دیدار با سرکنسول ترکیه .با بیان اینکه این دانشگاه در حوزه‌های علمی، پژوهشی، روابط بین‌الملل فرهنگی و عمرانی به سرعت در حال پیشرفت است، گفت: امسال میزان تولید علم و چاپ مقالات دانشگاه محقق اردبیلی با کشورهای پیشرفته دنیا از جمله ژاپن، آمریکا، هند، ترکیه، بلژیک و سوئد ۱۵۰ درصد افزایش یافته است.با بیان اینکه این دانشگاه در حوزه‌های علمی، پژوهشی، روابط بین‌الملل فرهنگی و عمرانی به سرعت در حال پیشرفت است، 

عزیز حبیبی در دیدار با سرکنسول ترکیه در تبریز که در محل دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد، ضمن معرفی دانشگاه محقق اردبیلی، گفت: این دانشگاه دارای 11 هزار دانشجو و هشت دانشکده در چهار شهر اردبیل، نمین، پارس آباد و مشگین شهر می‌باشد که در جهت گسترش فعالیت‌ های آموزشی و پژوهشی گام برمی‌دارد.

وی با بیان اینکه این دانشگاه دارای دو دانشمند یک درصد برتر جهان و یک فیزیکدان برتر کشور است، افزود: همچنین تعدادی از دانشجویان این دانشگاه نیز طی سال های اخیر به عنوان دانشجویان نمونه کشوری انتخاب شده اند.

حبیبی با بیان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی در حوزه‌های علمی، پژوهشی، روابط بین‌الملل فرهنگی و عمرانی به سرعت در حال پیشرفت است، گفت: امسال میزان تولید علم و چاپ مقالات دانشگاه محقق اردبیلی با کشورهای پیشرفته دنیا از جمله ژاپن، آمریکا، هند، ترکیه، بلژیک و سوئد 150 درصد افزایش یافته است.

وی اضافه کرد: علی رغم اینکه میزان رشد علمی کشور امسال حدود 10 درصد بوده است، رشد علمی در دانشگاه محقق اردبیلی بیش از 50 درصد بوده است.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی اظهارامیدواری کرد: با حضور سرکنسول ترکیه در تبریز در دانشگاه محقق اردبیلی، فعالیت‌های میان دانشگاه ما و دانشگاه‌های مدنظر در ترکیه گسترش فوق‌العاده‌ای داشته باشد.

حسین گونگور در نشست با هیئت رئیسه دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه تلاش ما این است تا از فرصت‌های مختلف استفاده کنیم تا با دانشگاهیان دیدار داشته باشیم، گفت: عقیده ما بر این است که گفت‌وگو با استادان دانشگاه، موجبات پیشرفت را فراهم می‌آورد.

وی از تلاش کنسولگری ترکیه در تبریز برای گسترش ارتباط میان دانشگاه محقق اردبیلی و دانشگاه‌های ترکیه خبر داد و افزود: در توسعه روابط فی‌مابین می‌توانیم از ظرفیت دانشگاهیان استفاده کنیم.

گونگور همکاری و فعالیت دانشگاه محقق اردبیلی و دانشگاه‌های ترکیه را مهم ارزیابی و تصریح کرد: ما نیز در کنسولگری ترکیه در شهر تبریز آماده‌ایم هر چه از دستمان بر می آید به دانشگاه محقق اردبیلی کمک کنیم.

 وی با اشاره به حضور دانشجویان ایرانی در ترکیه و بالعکس، گفت: هدف گسترش ارتباط میان دانشگاه محقق اردبیلی و دانشگاه‌های ترکیه است.

سرکنسول ترکیه در تبریز در پایان این دیدار، از موزه تاریخ علوم اردبیل بازدید کرد.

انتهای پیام/