گلایه فرزندان از والدین برای عدم آموزش خوب زندگی کردن

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، علیرضا ناطقی مدیرکل دفتر تعاونی‌های خدماتی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه سه‌جانبه مرکز علمی پرورش استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صندوق سرمایه‌گذاری تعاون با اشاره به اینکه بنده ۵ سالی است هر هفته در مدارس حضور می‌یابم، گفت: بنده با تعداد بسیاری از دانش‌آموزان در ۱۰۰ مدرسه صحبت کرده‌ام و در مدارس استعدادهای درخشان، چالش‌های بزرگی را در سیستم آموزش و پرورش دیده‌ام. 

وی افزود: ما به فرزندان خود خوب درس خواندن را می‌آموزیم ولی از ما گلایه دارند که کسی خوب زندگی کردن را به ما یاد نمی‌دهد که این مورد از وضعیت کسب و کار ناشی می‌شود؛ ما اگر کار تیمی و گروهی نکنیم در مسیر توسعه قرار نمی‌گیریم.

مدیرکل دفتر تعاونی‌های خدماتی وزارت کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: دانش‌پژوهان کار گروهی را دوست دارند ولی برای آنان اقدامی نمی‌شود و ما نیز اگر کار تیمی و گروهی نکنیم در مسیر توسعه قرار نخواهیم گرفت. یکی از دلایل اصلی این است که فرزندان ما به توسعه دست نمی‌یابند این است که منابع مالی و انسانی در اختیار آنان قرار نمی‌گیرد لذا این تفاهم‌نامه اقدام بسیار خوبی است و اگر همدلی و مشارکت باشد اتفاقات بسیار خوبی رقم خواهد خورد. 

ناطقی بیان کرد: اینکه جوانان ایده دارند درست است، ما باید مشکلات آنان را حل کنیم زیرا بسیاری مراجعه می‌کنند که ایده دارند ولی نمی‌دانند چه کار کنند. ارتباط پایلوت مدارس و صنعت امر مهمی است که باید به آن توجه شود و دانش‌آموزان با صنعت ارتباط یابند که در این صورت مسیر بهتری را مشاهده خواهیم کرد.

وی افزود: سال گذشته در مصلی تهران نمایشگاهی برگزار شد و بنده یک سؤال از دانشجویان پرسیدم و گفتم چند درصد شما با توجه به علاقه خود انتخاب رشته کرده‌اند؛ درصدی که اعلام شد باورهای ذهن مرا بر هم زد؛ 67 درصد افرادی که آنجا حضور داشتند اعلام کردند ما اشتباهی وارد رشته خود در دانشگاه شدیم لذا این موارد خسارت‌های بسیاری به فرد و سیستم آموزشی و صنعت کشور می‌زند. 

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی