ماجرای قتل مرد ۴۵ ساله به دست همسر و فرزندانش

5d05c66a259af_5d05c66a259b0
زن جوان با همدستی پسر و دخترش، شوهر خود را با شلیک گلوله به قتل رساند.

بیست و پنجم تیر سال ۹۶ به‌ دنبال شنیدن صدای شلیک گلوله از یک واحد مسکونی در خیابان سهروردی همسایه‌ها سراسیمه مقابل در جمع شدند و وقتی صحنه خونینی را دیدند، خیلی زود با اداره پلیس تماس گرفتند.

مأموران کلانتری بلافاصله در صحنه جنایت حضور یافتند و با جسد غرق در خون مرد ۴۵ ساله‌ای به نام فرهاد روبه‌رو شدند که در اثر اصابت گلوله به ناحیه قفسه سینه به قتل رسیده بود. در نخستین تحقیقات میدانی همسر مقتول به‌نام نسرین به اتهام قتل دستگیر شد.

این زن در بازجویی‌ها ادعا کرد پسر و دختر نوجوانش در قتلی که مرتکب شده است با او همدستی کرده‌اند. به‌دنبال اظهارات وی نسرین ۴۲ ساله به اتهام مباشرت در قتل همسرش و دو فرزند او به نام‌های نیما و ثنا به اتهام معاونت در قتل پدرشان صبح دیروز در شعبه چهارم دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی اصغر عبداللهی وبا حضور قاضی واعظی - مستشار دادگاه – پای میز محاکمه ایستادند.

در آغاز جلسه دادگاه اولیای دم خواستار قصاص عروسشان شدند سپس متهم ردیف اول در جایگاه ایستاد و در شرح ماجرا به قضات گفت: پنجم تیر سال ۹۶ بود که شوهرم با من درگیر شد. او می‌گفت تو با مردان غریبه ارتباط داری. او مدت‌ها بود که به من توجهی نمی‌کرد، به‌همین خاطر هم من مدام با گوشی و فضای مجازی خودم را سرگرم می‌کردم. راستش را بخواهید با مرد جوانی تازه آشنا شده بودم و فقط در حد صحبت کردن با او رابطه تلفنی داشتم، اما وقتی شوهرم مرا متهم به خیانت و رابطه نامشروع کرد، کینه او را به دل گرفته و تصمیم گرفتم شوهرم را بکشم. با کمک پسر و دخترم اسلحه را از داخل جعبه‌ای که وسایل خاص اش را نگهداری می‌کرد، برداشتیم و به او وقتی که خواب بود شلیک کردم.

سپس دختر و پسر ۱۷ ساله مقتول که متهم به معاونت در قتل پدرشان بودند در جایگاه ایستاده و با رد اتهام خود ادعا کردند این مادرشان بود که به پدرشان شلیک کرده و در زمان شلیک گلوله آن‌ها در اتاقشان خواب بودند و با شلیک تیر از خواب بیدار شدند.
پس از پایان اظهارات متهمان پرونده قضات دادگاه برای صدور حکم وارد شور شدند.

این گزارش حاکی است در مرحله دادسرا از مرد جوانی که با زن رابطه داشت بازجویی صورت گرفت. او در تحقیقات گفت: من با این خانم در فضای مجازی آشنا شدم و فقط به‌صورت پیامک و تلفنی با او ارتباط داشتم و نمی دانستم او متأهل است.

نگاه کارشناس

یکی از مشکلات جامعه ما جایگزین کردن شبکه‌های مجازی به‌جای ارتباط و تعامل بین زوج‌هاست که زن و مرد ناخواسته درگیر ارتباط‌های پوچ و نادرست می‌شوند و تنها راه آن، این است که زن و شوهر ارتباط خود را مدیریت کرده و با انجام تفریحات سالم و مشترک روابط بین اعضای خانواده را مستحکم و به‌جای اینکه محبت واقعی را در فضا‌های مجازی جست‌و‌جو کنند، با در کنارهم بودن، انجام کار‌ها و تفریحات مشترک، بزرگ کردن حسنات و نادیده گرفتن ایرادها، ارتباطات عاطفی بین اعضای خانواده را مستحکم‌تر کنند. مهم‌ترین عامل گرایش به این نوع روابط غیر اخلاقی خلأ عاطفی است.

به‌نظر می‌رسد امروزه با وجود گسترش نهاد‌های مشاوره مدرن، زوج‌های جوان بیش از گذشته از سردی روابط رنج می‌برند و با معادله زندگی جمعی کمتر آشنایی دارند، در حل مشکلات خود عاجزترند و زودتر به فکر طلاق می‌افتند.‌

می‌توان گفت که همبستگی و ارتباطات قوی بر اساس احساس نیاز شکل می‌گیرد. هرچه احساس نیاز بیشتری به برخورداری از حمایت و هدایت دیگران داشته باشیم، رابطه بهتری با آنان برقرار می‌کنیم و سعه صدر بیشتری در قبال ناملایمات رفتاری آنان نشان می‌دهیم.

 

برچسب ها:

اجتماعی