پویا محمودیان معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، در خصوص قیمت سنگین صنایع دستی، گفت: آثاری که در ایران به عنوان صنایع دستی به تولید میرسد انواع مختلفی دارد که شامل آثار نفیس و فاخر، طراحیهای کلاسیک و آثار کاربردی میشود که هر کس با هر تمکن مالی امکان خرید این صنایع دستی را دارد.
وی افزود: بسیاری از صنایع دستی خصوصاً آثار کاربردی همچون زیورآلات، ظروف و منسوجات با توجه به کار دستی که روی آنها انجام میشود و زمانبر است قیمت مناسبی دارد، با این حال ما تلاش کردیم تا قیمتها را طوری تنظیم کنیم که هم تولیدکننده، هم فروشنده و هم خریدار رضایت داشته باشد.
معاون صنایع دستی از امضای تفاهمنامه با آموزش و پرورش برای استفاده از ظرفیت آموزش در صنایع دستی خبر داد و گفت: ما معتقدیم که کودکان و نوجوانان سرمایه اصلی کشور هستند که باید از سنین پایین با صنایع دستی آشنا شوند.
محمودیان برگزاری نمایشگاهها و بازارچههای صنایع دستی را یکی از راههای خرید آثار هنری از تولیدکنندهها با قیمتهای پایینتر دانست و گفت: راهاندازی طرح پنجشنبههای صنایع دستی یکی از راههایی است که میتوان با استفاده از آن صنایع دستی را به طور مستقیم از تولیدکننده به قیمت کمتر تهیه کرد. این طرح به صورت پایلوت در قزوین و اصفهان انجام شده اما قرار بر این است که در ۳۱ استان کشور برگزار شود.
وی در پایان گفت: تهران به عنوان پایتخت آنقدر وسیع است که هر چقدر گذر و بازارچه صنایع دستی ایجاد کنیم کم است و باید بگویم ما تا امروز در این زمینه ضعف داشتیم.
انتهای پیام/